Qmusic, Q2 en CAZ in teken van Halloween

halloween
©DPG MEDIA

Donderdag 31 oktober is het Halloween. Wie van deze griezelige dag houdt, zit goed bij televisiezenders Q2 en CAZ en bij radiozender Qmusic, want zij staan in het teken van Halloween.

Qmusic-dj Jolien Roets presenteert de Trick or Treat Top 10

Wat is een Halloweenavond zonder een Trick or Treat Top 10? Qmusic-dj Jolien Roets draait morgen, donderdag 31 oktober, tussen 18.00 en 19.00 de 10 beste Halloween-nummers, gekozen door de Q-luisteraars. Staat ‘Halloween’ van Da Boy Tommy opnieuw op nummer 1? Later die avond trekken enkele Qmusic-dj’s met heel wat luisteraars naar Walibi voor een echte griezelavond.

Tv-première Get Out te zien bij Q2

halloween
©DPG MEDIA
Wie van Halloween-films houdt, is aan het juiste adres bij Q2. De zender brengt vanavond, woensdag 30 oktober, alvast twee films om in de stemming te komen: om 20.35 Victor Frankenstein en om 22.45 Dracula Untold. Morgen, donderdag 31 oktober, is er om 20.35 de tv-première van de horrorfilm Get Out, die in 2018 de Oscar voor Beste Originele Scenario kreeg. Verder zendt Q2 op vrijdag 1 november om 22.35 Abraham Lincoln: Vampire Hunter uit.
CAZ brengt drie Halloween-klassiekers
halloween
©DPG MEDIA

Op Halloween, donderdag 31 oktober, brengt CAZ drie klassiekers. Om 20.40 is Dracula te zien, gevolgd door Psycho van Alfred Hitchcock om 22.40 en als afsluiter is er The Omen om 00.45.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.