QMUSIC en Q2 komen samen met nieuwe Q-APP

©medialaan

Vanaf vandaag, maandag 5 september 2016, kunnen gebruikers van Q2.be en de Q-app live en uitgesteld naar Q2 kijken. Hiervoor wordt een nieuwe Q-app gelanceerd, waarin zowel het tv-merk Q2 als het radiomerk Qmusic samen komen. Binnen het gloednieuwe Q2-luik kunnen gebruikers voortaan live kijken naar Q2 en dus om het even waar en wanneer inpikken op hun favoriete programma. Dit zowel op laptop en PC, als op smartphone en tablet (Android en iOs).

Naast live kijken, kunnen heel wat programma’s uitgesteld (gemiddeld tot 7 dagen terug) bekeken worden. Als een programma al bezig is, kan gemakkelijk ingepikt worden vanaf de start. Ook in het buitenland kan vanaf vandaag Q2-content live en uitgesteld bekeken worden. Mensen die willen kijken via de online platformen, hebben wel een gebruikersprofiel nodig. Ze kunnen dit aanmaken op de site of via de app.

In het Qmusic-luik kunnen gebruikers overal live de radio-uitzending volgen, gratis berichtjes sturen, zien welke liedjes er gedraaid worden, … Naast Qmusic en Q2 is er een YOU-luik voorzien, dat zich aanpast in functie van de gebruiker.

De 250.000 huidige gebruikers van de vorige Q-app – die enkel vanuit het radiomerk Qmusic vertrok – krijgen een automatische update van de nieuwe app.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.