Q-dj’s Sean Dhondt en Marcia Bwarody openen The BSMNT Club voor 350 luisteraars

©medialaan

LIVE-UITZENDING EN FEEST OP WOENSDAG 11 MEI 2016 IN DE ANTWERP TOWER …


“In ons programma The BSMNT zetten we graag nieuwe muziek en een stevige portie liveoptredens centraal. Die traditie willen we verderzetten en daarom trekken we voor de eerste keer uit onze Q-studio met The BSMNT Club en dat volgens dezelfde formule.” Dat hebben Q-dj’s Sean Dhondt en Marcia Bwarody daarnet aangekondigd op de radio. Het duo opent op woensdag 11 mei 2016 de deuren van hun exclusief ‘undergroudfeestje’: The BSMNT Club in Antwerpen. 350 luisteraars kunnen er tijdens een live-uitzending en afterparty in de Antwerp Tower genieten van Belgische livemuziek van Milo Meskens, Woodie Smalls en een dj-set van The Subs. Iedereen kan zich vanaf nu donderdag 5 mei inschrijven voor gratis tickets via qmusic.be. Ook een Q-luisteraar kan mee op het podium staan.

Sean & Marcia: “We gaan onze eerste BSMNT Club stevig inzetten en zijn enorm blij dat we zo’n straffe Belgische line-up hebben kunnen strikken. Iedereen die zin heeft in een feestje is dus meer dan welkom, zeker al de studenten die zin hebben om zich nog eens goed uit te leven voor de blok begint. We zijn ook heel erg benieuwd welke Q-luisteraar ons feest zal komen afsluiten.”

Ook Q-luisteraar op podium van The BSMNT Club

Milo Meskens, bekend van ‘Here with Me’, Woodie Smalls en The Subs komen alvast langs tijdens de eerste editie van The BSMNT Club. Maar Sean en Marcia hebben nog een verrassing in petto voor de Q-luisteraars: één luisteraar mag zich bij de line-up vervoegen voor een dj-set tijdens de afterparty.  Potentiele kandidaten kunnen vanaf vandaag, dinsdag 3 mei 2016, een dj-mix insturen via qmusic.be om zo kans te maken op een plekje op de affiche van The BSMNT Club.

De eerste The BSMNT Club gaat door op de 21ste verdieping van de recent gerenoveerde Antwerp Tower in Antwerpen. Sean en Marcia presenteren er drie uur lang live tijdens het gebruikelijke uur van The BSMNT tussen 19.00 en 22.00. Na de uitzending barst het feest verder los. Alle informatie over de gratis tickets is de vinden op qmusic.be.

The BSMNT Club
Woensdag 11 mei vanaf 19.00 in A-Tower
Tickets vanaf 5 mei via qmusic.be
Kandidaat-dj’s kunnen zich vanaf vandaag, 3 mei, inschrijven op qmusic.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.