Putteke Winter voor het eerst met online voorverkooptickets

© Bateau de feu

Vrijdag 2 en zaterdag 3 december, Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, Boom //


Tijdens Putteke Winter is Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in een mysterieuze wintersfeer gehuld. De winterwandeling leidt je via verlichte paadjes langs prachtige natuurplekjes, wonderlijke verhalen, mysterieuze figuren, wervelende vuurshows en hartverwarmend theater. Verwarm je met een lekkere glühwein, chocolademelk of jenever en geniet van sfeervolle livemuziek. Koop tijdig online je tickets want voor het eerst worden er maximaal 8000 bezoekers per avond toegelaten!

Putteke Winter in De Schorre was vorig jaar zo’n overdonderend succes dat er lange wachtrijen ontstonden. Om dit te voorkomen werkt De Schorre voor de eerste keer met online tickets in voorverkoop en wordt het aantal bezoekers op 8000 per avond vastgelegd. (Vorig jaar ontving De Schorre 24.000 bezoekers verspreid over twee avonden.) Wie zeker wil zijn, koopt dus best vooraf zijn ticket via www.puttekewinter.be of www.deschorre.be.

Mysterieuze figuren en sissende riksja’s

Tijdens Putteke Winter zijn er wel heel bijzondere figuren neergestreken De Schorre… De Schoverik zorgt voor een vuurspektakel in een middeleeuws jasje. Voortdurend is hij op zoek naar nieuwe vlammetjes. Kleine, grote, snelle, trage, veel en weinig. In het bos zou je wel eens mysterieuze figuren uit het hellevuur kunnen tegenkomen. Langzaam en geruisloos ruisen ze voorbij op een vlammende en sissende riksja. Of Le fou avec le feu, een bizarre man die vurig verlangt naar gezellige ontmoetingen. Heb je het koud? Dan kan hij je vast helpen. Of misschien maakt hij wel wat lekkers voor jou op zijn vuur.

De wandeling start aan de hoofdingang en gaat langs het libelleneiland richting de One World brug. De vijvers vormen mee het sprookjesachtig decor. Ze zijn prachtig verlicht en Bateau de feu geeft er een betoverende vuuract. Ook de ijsberen van Boom zijn weer van de partij. Bovenaan de deltaweide heerst er een gezellige sfeer aan het bloemenplein. De perfecte plek om samen romantisch naar de sterren te kijken bij helder weer! Sterrenwacht Urania geeft je graag wat meer uitleg. Op het vlinderplein is het wintercircus van Boxtalino neergestreken. Laat je verbazen door deze wervelende circusparade vol acrobatie! Wie graag adrenaline opzoekt moet bij de avonturentoren van Intense zijn. Ter hoogte van het vlinderplein kun je er spannende kliminitiaties in het donker volgen. (Voor deze kliminitiaties betaal je ter plaatse 5 euro extra p.p.)

Koop tijdig je tickets online!

Ondertussen is Putteke Winter in De Schorre zo’n groot succes dat er voor de eerste keer online tickets in voorverkoop worden verkocht. Een ticket kost 4 euro in voorverkoop (vanaf 13 jaar) of 2 euro (tot en met 12 jaar). Tot en met 3 jaar is het evenement gratis. Tickets zijn te koop via www.puttekewinter.be of www.deschorre.be. Als het evenement niet op voorhand uitverkocht is, kost een ticket aan de kassa 6 euro (of 4 euro tot en met 12 jaar). Wie dus zeker wil zijn, koopt best op voorhand zijn ticket! Het volledige programma en alle praktische info vind je op www.puttekewinter.be. Doe zeker warme kledij en stevig schoeisel aan.

PRAKTISCHE INFO EVENEMENT

Wanneer:
Vrijdag 2 en zaterdag 3 december 2016
18 – 23 uur

Waar:
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre
Schommelei 1, 2850 Boom

Tickets:
Online voorverkoop via www.puttekewinter.be en www.deschorre.be.
VVK: € 4 p.p. (€ 2 t.e.m. 12 jaar, gratis t.e.m. 3 jaar)
Kassa: € 6 p.p. (€ 4 t.e.m. 12 jaar, gratis t.e.m. 3 jaar)

Website:
www.puttekewinter.be

Social media:
#puttekewinter

Algemene Facebookpagina: www.facebook.com/pages/puttekewinter
Facebookevent vrijdag 2/12: www.facebook.com/events/459022330963202
Facebookevent zaterdag 3/12: www.facebook.com/events/876564305794596

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.