Putrock 2017 maakt laatste namen bekend

Dat we met het releasen van de laatste namen in een gulle bui zijn is een knoert van een understatement…We mogen jullie maar liefst verblijden met 12(!) nieuwe artiesten.

Eerst en vooral willen we de hongerige house- en technoliefhebbers spijzen met volgende vinylwizzards op de Monkeyland-stage: Goldfox, Bollen & Fichtner, Neon, Iris Menza, Linear Straight, Vision Machine, Many Moore en LAForge. Dansschoenen opblinken en danig komen shuffelen is dus de boodschap!

Op zaterdag voegen we rappers Sem Phi feat. Mel Ross toe aan onze affiche, en komen Petty Thug, Niga en Digital Noise het derde podium doorlopend opluisteren met enkele eclectische DJ-sets.

Wil je de volledige line-up nog even checken, dat kan. Gewoon even muisgewijs cruisen naar hier!

HARD TICKETS

Voor al de old school-liefhebbers die liever geen online ticket kopen hebben we goed nieuws. Net als ieder jaar verdelen we een heel aantal hard tickets onder enkele voorverkooppunten. Bij de volgende adressen kan je terecht voor een kartonnen toegangsbewijs:

* Het Vijgeblad (Beringen)

* The Mezz (Leopoldsburg)

* Café Centrum (Paal)

* Dienst Toerisme (Beringen)

* GigaSwing (Hasselt)

* CD & Vinyl Shop Pick-Up (Heusden)

Prijzen van tickets bedragen :

– Vrijdag 5 mei: €6

– Zaterdag 6 mei: €17 (gratis toegang op vrijdag)

– Drankvoucher (20 bonnen): €40

Online tickets kunnen natuurlijk ook nog altijd besteld worden via onze ticketpagina.

KAMPEREN IN DE BUURT MET CAMPR

Bezoekers die graag met een tentje afzakken naar Putrock willen we ook dit jaar niet in de kou laten staan. Het feit dat we tijdens de komende editie niet over een eigen campingterrein beschikken, betekent dus niet dat er geen plaats is voor jouw tentje in de directe omgeving. Om die redenen hebben we besloten om in zee te gaan met CAMPR. Hier vind je allerhande plekken en tuinen in de buurt waar je je tent mag opstellen…

Daarom willen we graag een warme oproep doen aan de talrijke bezoekers en sympathisanten van ons teerbeminde festival. Mensen die een stukje grond weten of een plaatsje in hun tuin vrij hebben om enkele kampeerders een thuis voor twee dagen te bezorgen kunnen zich melden en wel via deze link.

Jullie gastvrijheid draagt ontegensprekelijk bij tot een meer dan geslaagd weekend voor een heel aantal Putrockers. Natuurlijk zouden we Putrock niet zijn als we onder deze gastvrije mensen ook een deel tickets zouden verloten! Bij deze alvast two thumbs up en een welgemeende MERCI!

MEDEWERKERS

Onder het motto “Opeens vind je de job voor heel even…”, zijn we ook dit jaar naarstig op zoek naar helpende handen. Verwelkom je graag de bezoekers aan de ingang of voorzie je ze liever van frisse pintjes? Of wil je liever het festival eens van een andere kant meemaken tijdens de opbouw of misschien wel achter het podium als stage hand? Iedereen is van harte welkom! Medewerkers vormen immers de ruggengraat van Putrock.

Interesse? Surf dan snel naar onze medewerkerspagina!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.