Pussy Lounge viert 100e editie

Pussy Lounge
©bfcc

Een van de meest spraakmakende evenementen van Nederland viert op 5 oktober haar 100e editie: Pussy lounge. Naast Paul Elstak en Darkraver zijn in Ahoy de volgende artiesten te verwachten: Mental Theo, Neophyte, Korsakoff, Mark With a K, Luna, Zany Adaro Bass-D, Panic, Dana, Dr Phunk, Dark-E, Pat B, The Viper, Ransom, Ruthless, Promo & Tha Playah.

Pussy lounge is al jaren een begrip in de scene en stiekem de guilty pleasure van elke dance liefhebber. Het geheim? Schaars geklede danseressen, gezelligheid én legendes als DJ Paul Elstak & DJ Darkraver die voor de muzikale entourage zorgen.

Organisatie B2S is trots op deze mijlpaal. Het van origine Rotterdamse clubevenement zag voor het eerst het levenslicht in 1997. Toen nog kleinschalig, gehouden in clubs als Heat, Nighttown, Tropicana en Ministry of Dance. De stevige beats, gekkigheid en vooral het sexy entertainment bleek een gouden combinatie. Sindsdien is het evenement uitgegroeid tot één van de grootste dansfeesten in Nederland, met jaarlijks drie grote edities en zo’n 45.000 bezoekers. Deze drie edities vinden plaats in maart op het terrein van Aquabest in Best, in juni op het terrein van Breepark in Breda en in oktober in Rotterdam Ahoy.  

Pussy lounge staat keer op keer garant voor één groot gekkenhuis! Paul Elstak verheugt zich als een van de founders op het aankomende spektakel. “Pussy lounge is elke editie weer een te gek feestje en de mensen vinden het fantastisch. De sfeer is ook altijd goed, die 99 edities zijn voorbij gevlogen!”. Steve Sweet is na al die jaren zijn wilde haren nog steeds niet kwijt. Op elke editie van Pussy lounge is Steve Sweet van de partij. “Hier kun je toch nooit genoeg van krijgen?! Als je jezelf afvroeg hoe ik zo jong blijf, dan is dit je antwoord. Tussen al dat vrouwelijk schoon voel ik me een jonge god. En kijken mag altijd!”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.