Proximus TV klanten krijgen toegang tot 60.000 radio’s en podcasts

©Proximus

Proximus ondertekent een akkoord met Radioline, de Europese koploper op het vlak van radioaggregatie, met een catalogus van 60.000 radiostations en audiopodcasts. Het complete aanbod van Radioline is voortaan inbegrepen in het basispakket van Proximus TV-klanten.


Online radio luisteren op geconnecteerde tv-toestellen wint wereldwijd snel veld: in de Verenigde Staten is het goed voor meer dan 18% van de gebruikers per week1 en in Frankrijk is het al het op twee na grootste digitale medium om radio te luisteren2.

Belgische en internationale FM- of internetradiozenders beluisteren, dat is wat Proximus TV aanbiedt aan zijn klanten door de integratie van de (reclamevrije) Radioline-app in hun decoder van de laatste generatie (V5 of V5 compact). De klanten hebben voortaan toegang tot een uitgebreid en internationaal aanbod van meer dan 60.000 radio’s en audiopodcasts uit 130 landen en tal van functies (favorieten, programmaroosters, muziekmetadata, themacatalogi, …).

‘Dankzij dit partnerschap met Radioline bieden we onze Proximus TV-klanten toegang tot deze zeer uitgebreide catalogus van reclamevrije radio’s en podcasts. Gelet op het belang dat muziek, cultuur en informatie voor onze klanten vertegenwoordigen, stelt deze samenwerking ons in staat ons aanbod te verrijken met nog meer gediversifieerde content die aan ieders smaak beantwoordt’, aldus Stéphanie Röckmann, Content & Media Director bij Proximus.

Toegang krijgen tot Radioline op Proximus TV is heel eenvoudig: het volstaat de app te installeren vanaf het menu van Proximus TV in de rubriek shop > toepassingen. Zodra de app is geïnstalleerd, kunnen de gebruikers Radioline vinden in de rubriek ‘mijn bibliotheek’  > mijn toepassingen.

Voor klanten die niet over de laatste generatie decoders beschikken, biedt Proximus ook toegang tot Radioline via de SwipeBox, die elke klant kan aanschaffen (www.proximus.be/swipebox) en die men kan installeren op elke decoders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.