Proximus: 20 juni is World Wi-Fi Day / 24 uur gratis Wi-Fi-toegang in heel België

Proximus en zijn partner Fon bieden hun klanten toegang tot meer dan 1,3 miljoen Wifi Hotspots in heel België en 20 miljoen over de hele wereld. Om World Wifi Day te vieren, wordt iedereen getrakteerd op 24 uur gratis wifitoegang in België.


20 juni is World Wi-Fi Day, een nieuw initiatief van de Wireless Broadband Alliance om de digitale kloof te helpen dichten. De bedoeling is te onderstrepen hoe belangrijk het is geconnecteerd te zijn en welke essentiële rol wifi speelt in de geconnecteerde wereld. De mensen willen altijd en overal geconnecteerd zijn wanneer ze maar willen. Ze willen op internet onmiddellijk muziek, video’s, foto’s of informatie kunnen delen met hun familie en vrienden. In sommige markten is de infrastructuur echter nog niet optimaal, waardoor het moeilijker wordt om geconnecteerd te blijven.

Proximus en Fon steunen World Wi-Fi Day en nodigen iedereen uit mee te doen. Gebruikers kunnen online gaan met een speciale promocode en een verbinding maken met de Proximus-Fon-hotspots in België om één dag gratis wifi te genieten.

Alex Puregger, CEO van Fon: ‘World Wi-Fi Day is een belangrijk initiatief voor Fon omdat het ons doel is gemeenschappen te connecteren en mensen toegang bieden via wifi. We geloven echt dat we de digitale kloof kunnen dichten en ondersteunen dan ook dit initiatief. Om dit te vieren, werken we samen met onze partners om toegang te bieden via zoveel mogelijk netwerken over de hele wereld. We kijken ernaar uit en hopen dat iedereen geniet van de gratis wifi!’

Dominique Leroy, CEO van Proximus: ‘We doen met genoegen mee aan een evenement zoals World Wi-Fi Day. Dit initiatief sluit volledig aan bij onze merkbelofte om de mensen onmiddellijk dicht te brengen bij wat belangrijk is. Om deze merkbelofte waar te maken, investeren we veel in onze netwerken om onze klanten gelijk waar, gelijk wanneer en op gelijk welk toestel toegang te bieden tot gelijk welke content en hen toe te laten die content te delen. We hopen dat veel mensen zich dankzij World Wi-Fi Day met elkaar connecteren.’

Iedereen kan deelnemen aan de viering van World Wi-Fi Day en gratis toegang krijgen via de vijf volgende eenvoudige stappen:

1.      Ga naar je wifi-instellingen, zoek een ‘PROXIMUS_FON’-wifi-signaal en maak een verbinding.

2.      Lanceer een webpagina in je browser (je zult worden doorgestuurd naar een Fon-portaal).

3.      Selecteer in het portaal ‘Promo Code’.

4.     Log in op Fon en registreer je als nieuwe gebruiker.

5.     Voer de code ‘ProximusFon‘ in en klik op ‘Redeem’.

Proximus-klanten die elke dag gratis wifi willen, krijgen Smart Wi-Fi als ze Proximus Mobile in een Pack hebben, dat hun gratis naadloze toegang biedt tot onze Proximus wifi Hotspots. De overschakeling van 3G/4G naar wifi gebeurt automatisch en zonder onderbrekingen. Er zijn geen login en geen wachtwoord nodig. Check de MyProximus-app.

Meer details en een lijst van de deelnemende landen:

http://worldWi-Fiday.com/ en https://fon.com/world-Wi-Fi-day-2016/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.