Producent Uitgezonderd. Theater! stelt cast SCHONE SCHIJN 2 voor

©Uitgezonderd. Theater!

Uitgezonderd. onthulde de sterrencast van de theaterkomedie SCHONE SCHIJN 2.  Regisseur Jos Van Geel repeteert vanaf september met Katrien Devos, Bob De Moor, Loes Van den Heuvel, Ivan Pecnik, Anne Mie Gils, Karin Tanghe, Walter Baele en Jan Schepens. De pers was te gast bij de afficheshoot van deze  gloednieuwe theatercreatie geschreven door Allard Blom en gebaseerd op de legendarische serie “Keeping up appearances”. Vanaf 9 oktober 2016 is deze te zien in Theater Elckerlyc te Antwerpen.


SCHONE SCHIJN 2 pakt uit met een veelbelovende sterrencast

Op donderdag 28 april was de pers te gast in Theater Elckerlyc te Antwerpen om kennis te maken met de sterrencast van SCHONE SCHIJN 2. Op het programma stond de fotoshoot en “making off” voor het affichebeeld van SCHONE SCHIJN 2. Producenten James Cooke en Bob Jennes kondigden met trots de rollenverdeling en de namen van de acteurs aan:

Hyacinth Bouquet – Katrien Devos
Richard – Bob De Moor
Rose – Loes Van den Heuvel
Onslow – Ivan Pecnik
Daisy – Anne Mie Gils
Dominee – Jan Schepens
Emmet – Walter Baele
Elisabeth – Karin Tanghe

De repetities gaan van start in september onder de deskundige leiding van regisseur Jos Van Geel. Schone Schijn 2 gaat in première op 9 oktober en speelt tot en met 23 oktober in het gezelligste stadstheater van Antwerpen, nl. Theater Elckerlyc. Alle info over de voorstelling is beschikbaar op www.schoneschijn.be.

Auteur Allard Blom schreef een gloednieuwe theatercreatie met SCHONE SCHIJN 2!

Niemand minder dan successchrijver Allard Blom creëerde een schitterende theaterversie voor Uitgezonderd. Theater! . Allard Blom kreeg als enige in België de toestemming van Roy Clarke om een theatercreatie te baseren op “Keeping up appearances”. Allard licht toe: Het script is zo opgesteld dat het publiek zich in een aflevering waant. We springen van het ene interieur naar het andere. Dit komt het tempo in de komedie ten goede. 

Als de huidige voorzitster van de Vrouwengilde ermee ophoudt, ziet de alom bekende Lady of the House haar kans schoon om deze felbegeerde positie te bekleden. Om de voorzittershamer te bemachtigen neemt Hyacinth deel aan een verkiezing waarin ze twee opdrachten moet uitvoeren. Natuurlijk lopen die opdrachten allebei heel anders dan Hyacinth had voorzien … En niet alleen Hyacinth is terug. Ook haar man Richard, zussen Daisy en Rose, schoonbroer Onslow, buren Elisabeth en Emmett en de Dominee zijn van de partij in dit tweede deel van SCHONE SCHIJN, dat uiteraard gebaseerd is op de wereldwijde BBC comedy-hit KEEPING UP APPEARANCES van Roy Clarke.

‘Schone Schijn 2’ wordt gemaakt door hetzelfde productiehuis dat eerder al televisieformats zoals ‘Fawlty Towers’, ‘Komen Eten’, ‘Boer zoekt vrouw’, ‘De Wijkagenten’ en ASPE naar het toneel bracht.
Een regie van Jos Van Geel in een productie van Uitgezonderd.
Info via www.schoneschijn.be

SCHONE SCHIJN – praktische informatie
SCHONE SCHIJN 2, een heerlijke komedie van Allard Blom in een regie van Jos Van Geel, in een productie van Uitgezonderd. Theater!

Met: Katrien Devos, Bob De Moor, Loes Van den Heuvel, Ivan Pecnik, Anne Mie Gils, Jan Schepens, Walter Baele en Karin Tanghe.
Voorstellingen van 9 oktober tot en met 23 oktober in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

Info en tickets: www.schoneschijn.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.