Priscilla Knetemann in musical Stil in mij

Musical Stil in mij
©Royal Promotions

Priscilla Knetemann gaat in de musical Stil in mij opnieuw gestalte geven aan het personage Senta. Ze verleende eerder haar stem om deze rol in te spreken voor de pitchversie van deze reizende productie. Twee jaar na dato duikt Knetemann opnieuw de studio in, samen met de cast bestaande uit Ferry Doedens, Jeroen C. Molenaar, Zoï Duister en Dieuwke Tönissen.

Knetemann werd bij het grote publiek bekend door haar vaste rol in de populaire jeugdserie Spangas. Ze was ook te zien in series als MoordvrouwGooische Vrouwen alsmede in de musicals Shock en Vals. Op dit moment schittert ze avond aan avond in de musical Charley.

Stil in mij is een nieuwe Nederlandse musical over vriendschap, verwachtingen en het zoeken naar je identiteit, samengebald in een verhaal dat iedereen zal herkennen, simpelweg omdat we allemaal op zoek zijn. Een verhaal met een lach en een traan en vol heerlijke, bekende Nederlandse popmuziek.

Vanaf 16 maart 2019 is de musical te zien in meer dan 40 theaters door Nederland. De première vindt op 31 maart plaats in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp waarna de musical door heel Nederland te zien is.

Meer informatie: www.stilinmijdemusical.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.