Postcode Loterij Miljoenenjacht siert zondagavond bij SBS6

Samen met Linda de Mol is ook Postcode Loterij Miljoenenjacht verhuisd naar SBS6. Vanaf zondag 8 september is de spelshow met de grootste prijzenpot van Nederland vijf weken lang te zien op zondagavond om 20.00 uur.
Samen met Linda de Mol is ook Postcode Loterij Miljoenenjacht verhuisd naar SBS6. Vanaf zondag 8 september is de spelshow met de grootste prijzenpot van Nederland vijf weken lang te zien op zondagavond om 20.00 uur. Dat betekent dus een heel weekend met Linda: op zaterdagavond met Ik Hou Van Holland, gevolgd door Postcode Loterij Miljoenenjacht op de zondagavond.
De opzet van het programma blijft hetzelfde: 500 kandidaten in de studio strijden om die ene, felbegeerde plek in de finale. In de finale maakt de kandidaat met het beroemde kofferspel kans op een geldprijs van misschien wel vijf miljoen euro. Uiteraard gaat Winston Gerschtanowitz weer elke week op pad om ook een deelnemer van de Postcode Loterij thuis het gewonnen finalebedrag uit te reiken. Afgezien van een aantal nieuwe spelonderdelen, die in de uitzendingen duidelijk worden, is er weinig veranderd aan het succesvolle format. “We wonen in een nieuw huis, maar het staat nog wel in dezelfde straat, zou je kunnen zeggen.” Aldus presentatrice Linda de Mol, die uitkijkt naar de voortzetting van het programma bij SBS6.
Postcode Loterij Miljoenenjacht fun facts
Postcode Loterij Miljoenenjacht gaat alweer het 35e seizoen in. Er staan, inclusief de specials, maar liefst 193 afleveringen op de teller. De eerste kandidaat van het programma die met geld naar huis ging, won 10.000 gulden en het hoogst gewonnen bedrag is tien miljoen gulden. Het eerste gouden kofferspel werd gespeeld in 2002 en drie jaar later won een kandidaat de hoogste prijs ooit met dit spel: 1.495.000 euro. In al die jaren is het vier keer gebeurd dat de finalist de vijf miljoen in zijn of haar koffer had. Het totaalbedrag dat gewonnen is in alle finales in de studio is maar liefst 43.887.810 euro.
Postcode Loterij Miljoenenjacht wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland en mede mogelijk gemaakt door de Postcode Loterij.
Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf 8 september, 20.00 – 21.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.