Plopsa Coo viert tiende verjaardag met K3 en Sandra Kim

©plopsa

Plopsa Coo blaast dit jaar maar liefst 10 kaarsjes uit. Het park vierde deze speciale gebeurtenis met optredens van K3 en Sandra Kim …


Vandaag trakteerde Plopsa Coo, het Plopsa-park dat gelegen is in de Belgische Ardennen, zijn bezoekers op een onvergetelijk verjaardagsfeest. Het park werd in 2006 overgenomen door de Plopsa Group, waarna het omgedoopt werd van Télécoo naar Plopsa Coo. “We blikken terug op een fantastisch parcours.”, zegt Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group. “Plopsa Coo is uniek omwille van zijn ligging in de prachtige Amblève-vallei, aan de voet van de Watervallen van Coo. Dit adembenemend kader zorgt samen met de vele attracties voor een perfecte combinatie van natuur en avontuur.” Het park telt intussen een twintigtal attracties, waaronder de nieuwe waterattractie Dino Splash en de iconische Télésiège. Deze zetellift viert dit jaar overigens zijn zestigste verjaardag.

“We hebben dus heel wat te vieren dit jaar!”, glundert parkmanager Jean-Luc Bertrand. “Vandaar dat we onze bezoekers wilden verwennen met een spetterend verjaardagsfeest.” In deze opzet is Plopsa Coo zeker en vast geslaagd. Zo gaven Hanne, Klaasje en Marthe het beste van zichzelf tijdens een daverende liveshow. Ook Sandra Kim verblijdde de aanwezigen met een schitterend muziekspektakel, waarbij haar grootste hit ‘J’aime la vie’ luid door de vallei weerklonk. Doorheen de dag vonden er ook diverse meet & greets plaats met de Plopsa-figuren. Het park bleef open tot 20u.

Neem een kijkje op www.plopsa.be voor een overzicht van alle andere zomerevenementen en avondnocturnes!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.