Pippi Langkous en haar vriendjes zetten de hele herfstvakantie Theater Elckerlyc op stelten.

Productiehuis Uitgezonderd. mag sinds vandaag officieel de roodharige, sproeterige spring-in-‘t-veld Pippi Langkous verwelkomen in het theater. Heel wat genodigden wilden “Pippi zet de boel op stelten” voor geen geld van de wereld missen. Het is dan ook een stoere musical die jong en oud aanspreekt. Pippi Langkous,met Free Souffriau in de hoofdrol, en haar vriendjes maken er een echt feestje van, de hele herfstvakantie lang in Theater Elckerlyc.


PIPPI LANGKOUS IS VOOR DE ENE PURE NOSTALGIE EN VOOR DE ANDERE EEN WARE HELDIN.

“Pippi Langkous is voor de ene pure nostalgie en voor de andere een ware heldin. Dat deze musical nog eens bezet wordt met enkele verrassende namen zoals William Boeva, Eline Demunck en Free Souffriau geeft de mensen een extra reden om te komen zien” , verklaren producenten James Cooke en Bob Jennes van Uitgezonderd. .

EEN STRAFFE EN VERRASSENDE CAST VOOR DE ONDEUGENDSTE MUSICAL VAN HET JAAR.

De volledige cast van Pippi Langkous bestaat uit gevestigde musicalwaarden Free SouffriauBert Verbeke, An LauwereynsPeter Thyssen en Goele Deraedt, jong aanstormend musicaltalent als Charlotte Peetermans en Dorian Liveyns en opvallende medianamen met Eline De Munck en William Boeva. Uitgezonderd. brengt de familiemusical ‘Pippi zet de boel op stelten’ in de herfstvakantie, in Theater Elckerlyc te Antwerpen.  

PIPPI ZET DE BOEL OP STELTEN – HET VERHAAL

Pippilotta Victualia Rolgordijnia Kruizemuntina Tafelkledia Langkous heet ze, maar iedereen noemt haar Pippi. Haar typische kenmerken : oranje vlechten die haaks op haar hoofd staan, een paard dat ze met het grootste gemak boven haar hoofd tilt en een aap als trouwste vriend. In 2004 kreeg het meisje met de langste naam uit de kinderliteratuur een eigen musical. Het werd de allersterkste musical ooit en was goed voor maar liefst vijf Musical Awards en vier Vlaamse Musical-prijzen.
Na het grote succes van de musical ‘Pippi Langkous’ komt deze spring-in-‘t-veld opnieuw naar het theater. Deze keer zet ze de boel op stelten in een vrolijke muziektheatervoorstelling voor het hele gezin. In een bewerking vanStany Crets en met muziek van Ronny Mosuse maak regisseur Tijl Dauwe (bekend van o.a. de Ketnet-musicals) een eigenzinnige en swingende voorstelling!
De musical vertelt het verhaal van een meisje dat bij haar oma op zolder een kist met Pippi-kleren vindt. Ze trekt ze aan en op dat moment wordt ze Pippi Langkous. Samen met haar buurkinderen Tommy en Annika beleeft ze de meest spannende en bizarre avonturen. Daarin wordt ze bijgestaan door haar papa Efraïm, koning van Takatukaland.
Een aanrader voor al wie fan is van de vrolijke spring-in-het-veld en een fantasierijke verbeelding heeft.

ROLVERDELING “PIPPI ZET DE BOEL OP STELTEN”

Free Souffriau: Pippi – Lieveling
An Lauwereyns: oma – Anderson – Takatukalander 3
Goele Deraedt: moeder – Takatukalander 1 
Dorian Liveyns: Tommy
Charlotte Peetermans: Annika
Bert Verbeke: Bert, Donder-Karel
Eline De Munck: Schavuit, Van Den Berg, Takatukalander 2
Peter Thyssen: Efraim, Agent, Piraat
William Boeva: Blom

PIPPI ZET DE BOEL OP STELTEN – PRAKTISCHE INFO

Tickets
www.uitgezonderd.be
of
070-691.002

Locatie
Theater Elckerlyc – Antwerpen
Frankrijklei 85-87

Voorstellingen – HERFSTVAKANTIE 2017

28 oktober 2017 14u00
29 oktober 2017 14u00
29 oktober 2017 17u00 – EXTRA SHOW
1 november 2017 14u00
1 november 2017 17u00 – EXTRA SHOW
2 november 2017 14u00
3 november 2017 14u00
4 november 2017 14u00
5 november 2017 14u00

Creatives
Regie: Tijl Dauwe
Tekst: Stany Crets
Muziek: Ronny Mosuse

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.