PIETER VAN KEYMEULEN komt thuis bij MENTtv

MENTtv
©MENTtv

Vanaf volgende week zie je bij MENT een nieuw gezicht op het scherm. Een onbekende is het niet want de Familiekijker kent Pieter Van Keymeulen als brandweerman Laurens uit de VTM-serie ‘Familie’.

Deze zomer gaat Pieter verzoekjes aan elkaar praten van de MENT-kijker en de toevallige voorbijgangers op straat. Want hij trekt samen met zijn cameraploeg en microfoon naar de toeristische trekpleisters in Vlaanderen in zijn wekelijkse programma ‘REQUEST’.

We kennen Pieter uit Familie, maar daarnaast is hij ook musical- en theateracteur in heel wat lopende en nieuwe producties. Wie even verder teruggaat in de tijd kan de acteur/zanger ook nog kennen van de VRT-reeks ‘Spring’ en de eerste VTM-telenovelle ‘Sara’ met Veerle Baetens. Daar was hij ontwerper bij het modehuis ‘Précense’. Onlangs kwam ook zijn eerste echte single ‘Je neemt me mee’ uit en die is overal te beluisteren.

Pieter Van Keymeulen over REQUEST:
“Ik heb ontzettend veel zin in dit avontuur. Door mijn nieuwe single ‘Je neemt me mee’ kwam ik over de vloer bij de Vlaamse muziekzender MENT. Daar voelde ik me meteen thuis en de klik was instant. Ik was dan ook zeer blij doen we met het idee kwamen om erop uit te trekken. Mijn zomer is alvast goed gevuld en ik heb zin om heel veel nieuwe mensen te leren kennen. Kom je me tegen met de MENT-microfoon. Stap dan zeker op me af!”.

Marc Hallez, netmanager van MENT:
‘We zijn blij met de komst van Pieter. Hij belichaamt eigenlijk waar MENT voor staat. We hebben een hart voor Vlaamse muziek en profileren ons daarbij trendy en jong, een manier die ook door kijker én de reclamemarkt gesmaakt wordt. Muzikaal profileren we ‘feelgood’, breed en hip. Pieter is niet alleen een bekend acteur, ook het presentatiewerk doet hij schitterend. Pieter heeft ook een zeer brede basis, een muzikale kennis van pop over Vlaamse amusementsmuziek tot en met musical. Request is meteen de voorbode voor een reeks aan nieuwe programma’s die MENT, dan vanuit een volledig nieuwe studio-infrastructuur, in 2020 zal ontwikkelen. Request is als programma ook perfect duaal opgebouwd… tv-matig mooi en boeiend gebracht vanuit diverse plekken in Vlaanderen, auditief in 1 mooie lijn afgewerkt, dus ook perfect genietbaar voor wie in de auto of aan 1 of andere costa luistert via de MENT Radio-app.
Pieter, welkom bij niet alleen de leukste zender van Vlaanderen maar ook meteen bij .. de leukste kijkers.’

MENT is een breed geprofileerd muziekkanaal dat zo’n 8 jaar geleden werd gelanceerd. Nadruk ligt op Vlaamse amusementsmuziek in de ruimste zin van het woord, aangevuld met de tophits uit Duitsland, Nederland en Frankrijk alsook met internationale feelgoodmuziek van pakweg Alvaro Soler en Justine Timberlake. Een 12-tal gezichten praten de programma’s aan elkaar, de meeste onder hen zijn ook actief binnen de Vlaamse muzieksector en hebben dus perfecte voeling met wat leeft in de sector.
MENT organiseert ook met regelmaat tv-opnames op locatie, de volgende op maandag 8 juli vanaf 18u30 op de markt van Diksmuide. Vorig jaar waren er ruim 5000 mensen aanwezig en werd het een puur volksfeest.

MENT kijken kan:
– televisie: Via Telenet in Vlaanderen en Brussel
– televisie: Via Proximus in Vlaanderen, Brussel en Wallonië (nieuwe zendernummering, binnen de groep ‘muziekzenders’.)
– televisie: via de satelliet van Joyne in volledig Europa tot en met Oost-Canada, het Westen van Rusland en Noord-Afrika (Joyne abonnement)
– Online: Yelo van Telenet
– Online: Proximus TV

MENT luisteren kan:
– via menttv.be
– via de gratis ‘MENT Radio-app’, voor zowel iOS (Apple toestellen) als Android.

REQUEST gaat van start vanaf dinsdag 9 juli om 18.00 en wordt daarna nog twee keer herhaald. Zaterdag om 12u en zondag om 18.00.

Verzoekjes zijn welkom via speciale website op menttv.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.