Philippe Coppens versterkt het team van LIVE Entertainment

LIVE Entertainment
©Philippe Coppens

Vanaf vandaag (20.11.2018) zal Philippe Coppens het team van LIVE Entertainment komen versterken. Met meer dan 20 jaar ervaring in de entertainmentsector verstevigt LIVE Entertainment op die manier zijn team en positie om de uitdagingen van de sector met veel enthousiasme aan te gaan. Philippe zal naast bestaande activiteiten zoals o.a. boekingen en muziek, nieuwe concepten mee uitwerken en ontwikkelen en bouwen aan een concurrentieel artist roster.

Philippe Coppens: Henk en ik kennen elkaar al jaren en hebben dikwijls samengewerkt, telkens met andere artiesten. Recent heb ik als freelancer verschillende projecten voor LIVE Entertainment uitgevoerd. Er zijn nog nooit zoveel mogelijkheden geweest om artiesten te promoten, muziek naar de consument te brengen of creatieve projecten te ontwikkelen. Daarom was het bijna een natuurlijk gegeven dat we op dagelijkse basis zouden gaan samenwerken en ben dus ook blij dat die opportuniteit zich nu voordoet.

Henk Vermeulen: De laatste maanden hebben we nagedacht over de positionering van het bedrijf en waar we in de toekomst naartoe willen gaan. Hoe moeilijk de markt soms ook kan zijn, er zal altijd een plaats zijn voor top entertainment, kwaliteitsvolle muziek en talentvolle artiesten. Daar wil ik als ondernemer op blijven inzetten. LIVE Entertainment staat voor enkele grote en spannende uitdagingen: de lancering van Udo zijn Kerstalbum, enkele grootse TV-projecten staan in de startblokken, de lancering van het nieuwe muziekproject van Tom Dice en Kato, Bart Kaëll mag bij VTM zijn ‘Liefde voor muziek’ tonen, Stan Van Samang zijn theatertournee wordt wegens succes verlengd… Zeer blij dus met de komst van Philippe!

LIVE Entertainment NV is het onafhankelijk entertainment bedrijf van Henk Vermeulen. Populaire entertainment is sinds 2006 de core business van het bedrijf. LIVE Entertainment is gespecialiseerd in het creëren en ontwikkelen van entertainment merken en exploreert deze in tv-producties, grote live shows en evenementen. Het kloppend hart van het bedrijf is de management- en boekingsactiviteit. Het kantoor is onder meer werkzaam voor Stan Van Samang, Udo, Tom Dice, Bart Kaëll en Garry Hagger.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.