Peter R. de Vries terug bij SBS6 met De Raadkamer

©SBS

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries is vanaf donderdag 1 maart terug bij SBS6 met Peter R. de Vries: De Raadkamer. In dit nieuwe spraakmakende programma, dat live wordt uitgezonden, discussieert hij met verschillende experts uit de strafrecht- en mediapraktijk over de meest actuele onderwerpen uit de wereld van de misdaad.

Rechtspraak is in Nederland openbaar, behalve in de Raadkamer waar rechters achter gesloten deuren bespreken of een verdachte schuldig is of niet. In het SBS6-programma Peter R. de Vries: De Raadkamerblijft echter niets geheim. Alle nieuwswaardige ontwikkelingen in de opsporing, de rechtspraak, de advocatuur, de misdaadjournalistiek, het gevangeniswezen, de forensische wetenschappen en bij de politie worden in deze wekelijkse talkshow openlijk besproken. De Raadkamer zit dicht op de actualiteit: het nieuws van de dag bepaalt de onderwerpkeuze.

Peter R. de Vries ontvangt elke week drie experts aan tafel uit de strafrecht- en mediapraktijk, zoals advocaten, officieren van justitie, rechters, rechercheurs, journalisten, onderzoekers, wetenschappers, pathologen en slachtoffers of nabestaanden. Zij vormen een panel in De Raadkamer. Daarnaast is er ook ruimte voor eenmalige, actuele gasten die gedurende (een deel van) de uitzending aanschuiven.

Peter R. de Vries: De Raadkamer wordt geproduceerd door Talpa Producties.

Uitzending: SBS6, vanaf donderdag 1 maart, wekelijks 21.30 – 22.30 uur.
www.sbs6.nl/deraadkamer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.