PATSER-film komt nu ook met eigen kledinglijn!

©Julie Landrieu / CNR RECORDS

In navolging van de langverwachte Patser-film die vanaf vandaag in de bioscopen vertoond wordt, krijgt PATSER nu ook z’n eigen officiële kledinglijn online,

volledig geïnspireerd op min of meer waargebeurde shit uit de film ! In samenwerking met Adil & Bilall en A Team Productions lanceerde CNR Brands,

een afdeling van platenfirma CNR Records, vorige zomer het idee om rond deze unieke film ook een Patser-outfit te realiseren.

“We waren er snel van overtuigd dat deze film een bepaalde community ging aanspreken waarop Adil & Bilall zich voor deze film hebben laten inspireren”, zegt Dirk Timmerman, “en konden niet aan de verleiding weerstaan om er een heuse Patser Shop rond te maken.

Naast een T-shirt collectie met maar liefst 13 prints bieden we de fans van Patser ook de mogelijkheid om sweaters, joggingbroeken, snapbacks, mutsen en natuurlijk de onvolprezen Patser-bombers uit de film aan te kopen.”

“We hebben in CNR Records onze ideale partner gevonden om deze Patser-kledinglijn uit te brengen”, zegt Hendrik Verthé die verantwoordelijk is voor A Team Productions,

“het is een bedrijf dat zich naast hun artiesten zoals Lost Frequencies, Regi, Gers Pardoel, Niels Destadsbader en Van Echelpoel verder verdiept in line extensions op entertainment brands en Patser was hier voor hen het ideale format voor.” “Mode, film, muziek, kortom entertainment, zal altijd core business blijven voor CNR Records”, besluit Dirk Timmerman.

Deze collectie werd ontworpen door Nina Caspari, de stylise van de film zelf, in samenwerking met Pasprint (www.pasprint.be) en tekenaar Jangojim.

Website www.patsershop.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.