Home NIEUWS EVENTS Paaspop (NL) line-up compleet!

Paaspop (NL) line-up compleet!

Daar gaan we weer. Met ruim twintig nieuwe namen heeft Paaspop de line-up compleet. Paaspop weet niet van ophouden en jij plukt daar de vruchten van. Van 19 tot en met 21 april vind je in Schijndel het tofste crossover-festival van het jaar. Van techno tot nederpop, van house tot urban: houd je ervan, dan komt het aan bod.

Een greep uit de onlangs toegevoegde artiesten: Danny Vera, Suzan & Freek ,Tabitha Agitator, Arp Frique & Family, Crazy Little Things, The Damn Truth, The HelloWeeners, Katinka Polderman, Laurence Jones, Machetté: Hardrock sing-a-long, Martijn Fischer zingt hits van Hazes De volledige line-up, met daarbij het programma per dag, vind je hier.

Sinds zijn eerste editie in 1974 heeft Paaspop een ware metamorfose ondergaan. Van gemoedelijk regionaal festival naar een driedaags internationaal gerenommeerd evenement dat tot de top van de Europese openluchtevenementen behoort, en even ongrijpbaar als onweerstaanbaar is. Vorige editie kreeg Paaspop – het Brabantse Las Vegas – maar liefst 83.000 festivalgangers op bezoek. Wees er ditmaal (weer) bij!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: © TMM MEDIA
Mobiele versie afsluiten