OuderjaarsTip!: ‘Les Secrets de Versailles’ NYE (Mayer Manor, Amsterdam)

Les Secrets de Versailles
Oudjaarsnacht worden de vier verdiepingen van levenstheater Mayer Manor (Nes 116, Amsterdam) omgetoverd tot geheime kamers van Versailles. Inclusief troonzaal, koninklijke vertrekken, boudoir van Marie Antoinette, catacomben van Markiezin de Sade én badhuis met sauna, koperen baden en gouden harpmeisjes. Dresscode is de Franse monarchie (1660-1792), met een absurdistische twist. ‘Les Secrets de Versailles’ (21:00-06:00) wordt georganiseerd door Lloyd-Acardi, in samenwerking met Tenclub. Reguliere all-inclusive tickets (open bar) bedragen €150 (Late Bird tickets: €200). Koning Louis of France bepaalt wie wel of niet waardig genoeg is om een uitnodiging te ontvangen voor de verborgen facebookpage (privé event), aan de hand van enkele excentrieke vragen op: secretsdeversailles.com.
ANIMATION ABSURDE,
MUSIQUE MAGISTRALE
De zinnenprikkelende kamers, trappen en dansvloeren van het ‘petit palais’ worden gevuld met klassieke livemuziek (violen, trompetten, gitaren, harp) in samenspel met elektronische klanken van deejays après la lettre: DJ Isis, Daniel Zuur, Forest of Heroes, Jazzy D, Annison, Stefnitz en Frederik Abas. Daarnaast biedt de grootsheid van Versailles artistieke, theatrale uitingen zoals opera, ballet, hofdans, acrobatiek, pantomime, poëzie en magie.
LET THEM EAT CAKE!
Alle zintuigen worden gestimuleerd tijdens ‘Les Secrets de Versailles’. Geniet van de open bar, pâtisserie royale, hors d’oeuvres, oesters en andere afrodisiaca om het nieuwe jaar mee in te luiden. De Koning verwent zijn gasten met smakelijke traktaties, bruisende wijnen, schuimige ales en prachtige mixen – alles om de lippen en kelen de hele nacht nat te houden!
LES SECRETS DE VERSAILLES
– NEW YEAR’S EVE 2018/2019
(by Lloyd-Acardi on behalf of Tenclub)
Locatie: Mayer Manor, Nes 116, Amsterdam, NL
Datum: maandag 31 december 2018, 21.00-06.00 uur
Ticket Early Bird: € 115 ➺ uitverkocht
Ticket Régulier: € 150
Ticket Late Bird: € 200
Les Secrets de Versailles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.