Orange Belgium en MEDIALAAN tekenen een full MVNO-overeenkomst

Orange Belgium en MEDIALAAN kondigen vandaag aan dat ze voor 5 jaar een wholesale partnership hebben getekend voor de mobiele tak van MEDIALAAN: Unleashed, die mobiele diensten levert aan residentiële klanten onder het merk Mobile Vikings en JIM Mobile. Vanaf  het voorjaar van 2019 migreert Unleashed de ongeveer 365.000 klanten van Mobile Vikings en JIM Mobile, die momenteel op het Base-netwerk zitten, naar het toonaangevende 4G-netwerk van Orange Belgium om te surfen, bellen en sms’en.

Michaël Trabbia, CEO van Orange Belgium, legt uit: “Ik ben erg blij om een ​​nieuwe samenwerking aan te gaan met MEDIALAAN, de grootste Vlaamse commerciële omroep. Deze full MVNO-overeenkomst is meer dan alleen een contract. Het is de start van een sterke samenwerking op lange termijn, gebaseerd op een gedeelde visie en de complementariteit van beide bedrijven. Ik kijk ernaar uit om de klanten van Mobile Vikings en JIM Mobile te verwelkomen op ons toonaangevend 4G-netwerk.”

Herbert Vanhove, CEO van Unleashed“Deze strategische samenwerking is uitstekend nieuws en we zijn verheugd om samen te werken met Orange, één van de leidende telecomoperatoren in Europa. De match tussen onze bedrijven is duidelijk. Orange Belgium heeft een uitstekend begrip van onze behoeften als uitdager op de mobiele markt en ondersteunt onze groeiambities volledig. Als full MVNO kunnen we de mobiele diensten die we leveren aan onze klanten en communities uitbreiden. Zo zullen we bijvoorbeeld kijken naar de mogelijkheid om in de toekomst vaste internetoplossingen aan te bieden, aangezien internet only mogelijk zou gemaakt worden door de aankomende regulering. Onze samenwerking met Orange voor het leveren van telecommunicatiediensten is een nieuwe stap in de digitale transformatiestrategie van MEDIALAAN: vandaag biedt MEDIALAAN zijn groeiende groep jongeren al een sterk online video-aanbod, die het nu kan aanvullen met een versterkt telecommunicatie-aanbod.”

Ongeëvenaarde klantenervaring op een netwerk van topkwaliteit

Sinds vele jaren investeert Orange Belgium massaal in zijn mobiele netwerk om een ervaring van topkwaliteit te garanderen voor zijn klanten. Het 4G-netwerk van Orange dekt 99,7 % van de Belgische bevolking (dekkingskaarten van telecomregulator BIPT). Het recente rapport van OpenSignal (State of the mobile networks: Belgium – March 2018) en de recente resultaten van BeCover+ naar aanleiding van een test van de bekende consumentenorganisatie in België erkennen de superieure kwaliteit van het 4G-netwerk van Orange.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.