Optreden van DJ Richie Hawtin op 24 maart in Labyrinth Club uitverkocht

Richie Hawtin speelt voor eerste keer met revolutionair mengpaneel dat hij zelf heeft ontwikkeld voor Allen & Health

Ongezien, zo klonk het bij Ticketscript, de partij die de ticketverkoop voor het optreden van Richie Hawtin in Labyrinth Club verzorgde. In minder dan 4uur na de start van de voorverkoop waren alle 1.250 tickets de deur uit. De vraag was dan ook merkelijk groter dan het aanbod. “Men wist me te bevestigen dat zo een snelle verkoop voor een optreden in een club hoogst uitzonderlijk is”, aldus een trotse Ugur Akkus van Labyrinth Club.

Zaterdag 30 januari (her)opende Labyrinth Club de deuren in zijn nieuwe locatie in Hasselt. De club miste zijn start niet en de afgelopen weken maakte Labyrinth zijn reputatie waar als beste club voor de liefhebbers van Techno, Minimal en House. Zo stond onlangs het KOLLEKTIV TURMSTRASSE nog achter de draaitafels. Nu heeft de club, met de komst van Richie Hawtin, alweer een topper van formaat uit de techno scène kunnen strikken.

Richie neemt op donderdag 24 maart ook zijn collega dj Chris Liebing mee voor zijn set. Beide dj’s staan bekend voor hun Techno & House. Twee muziekstijlen die een grote aanhang hebben.

Maar Richie Hawtin en Chris Liebing komen niet zomaar naar Hasselt. Richie heeft voor Allen & Health, de marktleider in de ontwikkeling van muziek-& mengpanelen, een nieuwe mengtafel voor dj’s ontworpen. Richie werkte jaren aan het project ‘Play Differently’ genaamd, en is dan ook trots dat hij het nu aan het publiek kan voorstellen in een reeks van unieke optredens. Ook Chris heeft actief mee geholpen in de ontwikkeling van deze en komt dus ook naar Labyrinth Club.

Meer informatie over Richie Hawtin zijn ‘Play Differently’ project kan je terugvinden via http://www.mixmag.net/read/richie-hawtin-announces-new-technology-venture-play-differently-news

Richie Hawtin & Chris Liebing

Labyrinth Club Hasselt op donderdag 24 maart

Deuren op om 23 u

Het optreden is volledig uitverkocht

Labyrinth Club

Gouverneur Verwilghensingel

3500 Hasselt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.