OPROEP | Cath Luyten zoekt mensen met een plan voor nieuw Eén-programma

©Vrt

Zoals Cath Luyten vertelde in Van Gils & gasten, is ze voor een nieuw programma op zoek naar mensen die volgend jaar iets heel bijzonders – groot én klein – willen realiseren. Mensen die een voornemen hebben en vastberaden zijn om dat binnenkort eindelijk waar te maken, én dat plan voor 2017 willen delen met de rest van Vlaanderen.

Wil jij… na 50 jaar eindelijk je jeugdvriendin terugvinden? Je buitenlands lief ten huwelijk vragen en naar België halen? De man die je leven redde, opzoeken en bedanken? De laatste wens van je oma vervullen? Die verschikkelijke ziekte verslaan? Je autostrade-angst overwinnen en opnieuw over de snelweg rijden? Kinderburgemeester worden in je gemeente? Dertig kilo afvallen om in jouw bruidsjurk te passen? De hoogoplopende ruzie met je buren bijleggen? Of na jaren leven als single eindelijk de liefde van je leven vinden?

Alles kan, grote en kleine plannen, zolang je een goede reden hebt en vastberaden bent. Laat het Cath weten op www.een.be/Cathzoekt

4 REACTIES

 1. Dag Cath
  ik stel graag ons project aan je voor omdat ik denk dat het een heel interessant traject kan zijn om te volgen in je programma. Het is begonnen met een wens, een droom, en stilletjes aan wordt het concreet:
  Het gaat over de bewoners en organisaties van het Groot Begijnhof in Sint-Amandsberg (Gent), waar ik ook bij hoor. We wonen met een heel aantal kunstenaars in het Begijnhof, heel verschillende disciplines: beeldende kunsten, toneel, zang, viool en altviool, dans, waarbij bekende en minder bekende namen. Bovendien zijn er bij ons een kleine 20 verenigingen gevestigd die ofwel een sociaal, ofwel een artistiek doel nastreven of een combinatie van beide: een kleine opsomming: Konnekt, Autisme Centraal, 4hoog, rederijkerskamer De Balsemblomme en veel meer.
  Onze droom is het om in mei 2018 een totaal evenement te organiseren waarbij alle potentieel geactiveerd wordt en waar kunstenaars en verenigingen zich presenteren. De naam is er : Begijnhofdagen 2018 en het eerste overleg met de verenigingen is gisteren met enthousiasme bij iedereen gestart. Er is nog een hele weg af te leggen tot alles in het juiste spoor zit. Heel veel communicatie, zowel intern als extern, dingen uitzoeken, dromen, brainstormen, informeren, vragen, concreet maken….
  mijn naam: Miejef Callaert, gsm 0485995590

 2. Dag Cath

  Ik ben Lieve De Backer Buytaert,moeder van 5 kinderen en mamie van 6 prachtige kleinkinderen.We hebben 40 jaar hard gewerkt,en zijn nu reeds vijftien jaar bezig met vrijwilligerswerk in achtergestelde buurten in Zuid Afrika.Zes maand op een jaar steunen we kinderen om naar school te gaan.Volgend jaar vieren we ons vijftien jaar.We hebben reeds 400 kinderen in het project.We werken rond het prachtige Plettenberg aan de Indische oceaan.Mijn wens is om dit kenbaar te maken bij onze vlaamse mensen.De liefde die je krijgt van deze kinderen ,daar doen we het voor.We hebben al prachtige resultaten en hebben al kinderen die afgestudeerd zijn.Ons projekt kun je al bekijken op http://www.borninafrica.org

 3. Dag Cath,

  Ik zou me zeer graag inschrijven voor uw nieuwe programma “cathzoekt” maar ik kan dit niet doen, want ik moet 2 foto’s bijvoegen en ik ken dit niet. Op computer vlak ben ik niet zo vooruitstrevend, maar waarom heb je 2 foto’s nodig ?? kan dit niet zonder ?? blijkbaar niet, ja… dan “kan” ik gewoon ook niet deelnemen, jammer toch, want ik wil graag iets bereiken……

  Mvg

  Gunter Bal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.