Opnieuw extra shows voor nieuwe Ketnet Musical – Team U.P.!

Na het succes van Kadanza, Kadanza Together en Unidamu met in totaal meer dan 125.000 bezoekers, presenteren Ketnet en Studio 100 de gloednieuwe Ketnet Musical: TEAM U.P.! Vandaag, enkele weken voor de première op 3 maart 2017, zijn er reeds meer dan 25.000 tickets de deur uit en werd beslist om opnieuw extra voorstellingen in te lassen. Nooit eerder in de geschiedenis van Ketnet Musical werd de kaap van 25.000 tickets zo snel gerond. Met 24 jonge talenten aan de zijde van volwassen hoofdrolspelers Sander Gillis, Goele De Raedt en Jolien De Clerck belooft ook de vierde Ketnet Musical een spetterende voorstelling te worden. Ketnetters die de musical niet willen missen, moeten zich dus haasten voor een ticket! 


©TMM MEDIA

verhaal
In het topsportinternaat U.P., waar kracht en prestatie hoog in het vaandel staan, is alles één grote competitie. Wie is de snelste? Wie is de sterkste? Wie is de populairste? Alles draait om één ding: de allerbeste zijn.
In deze school komt Lars terecht, de zoon van een groot sporter. Dit hoort zo voor een zoon van een sportman, maar Lars zou eigenlijk liever muziek maken dan sporten. Op U.P. is niet iedereen even blij met zijn komst. En wanneer de directrice, omwille van zijn vaders bekendheid, Lars voortrekt, is het hek van de dam en staat de hele school op stelten.

De musical wordt een mix van liedjes rond 20 jaar Ketnet. Er zullen nummers voorbij komen uit het Studio 100- en Ketnet-repertoire, aangevuld met enkele gloednieuwe songs.
De musical gaat in première op 3 maart in Plopsa Theater De Panne. Verder zijn er voorstellingen gepland in Hasselt, Gent, Oostende en Antwerpen.
Om aan de grote vraag naar tickets te kunnen voldoen worden er
3 extra voorstellingen ingepland op dinsdag 1 mei.

speeldata
Plopsa Theater De Panne 3&4/03
Ethias Theater Hasselt 7/04
Capitole Gent 28&29/04 => EXTRA voorstellingen op 1/05!
Kursaal Oostende 10/05
Stadsschouwburg Antwerpen 19, 20, 21&27/05

Alle info via www.ketnetmusical.be en www.studio100.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.