Opmerkelijke nieuwigheden voor twintigste editie Halloween in Walibi Belgium!

walibi
©walibi

Here comes horror… Maak je klaar voor de meest verschrikkelijke Halloween ooit in Walibi Belgium! Voor de twintigste editie van het Grootste en “Beste Halloweenevent van België”(*) heeft het pretpark heel wat nieuwigheden in petto. Eén ding is zeker: niet voor gevoelige zieltjes!


Van 12 oktober tot en met 3 november 2019 transformeert Walibi Belgium zich in een lugubere plek waar meer dan 350 bloeddorstige monsters de bezoekers in een ware nachtmerrie doen belanden. Voor deze feestelijke editie ziet Walibi het grootser dan ooit: negen spookhuizen, zes scare zones, vier shows en negen nocturnes.  Op de Halloweenwebsite van Walibi is de voorverkoop van de tickets voor het engste evenement van het land gestart.

Dit najaar schotelt Walibi zijn bezoekers heel wat opmerkelijke nieuwigheden voor. Drie huiveringwekkende spookhuizen versterken het bestaande aanbod van het pretpark. Kers op de taart wordt ongetwijfeld  “The House of Silent Jill” in samenwerking met YouTube-ster “Silent Jill”, voor wie zelfs de meest enge en spookachtige plaatsen geen geheimen meer kennen. Hiermee voegt Walibi een premiumervaring toe aan zijn Halloweenaanbod. Een bezoek aan dit spookhuis zal minstens 15 minuten in beslag nemen. Het wordt een unieke belevenis die alle angstcategorieën zal overtreffen, en bezoekers een intensere ervaring zal aanbieden. Om deze exclusiviteit te waarborgen, zullen er slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar zijn.

Walibi
©Walibi

Daarnaast verwelkomt Walibi Belgium dit seizoen twee andere spookhuizen: “Nagulai”, gelegen in de nieuwe zone Karma World, en “The Curse of Amun”, gelegen in de zone Exotic World. Ook de jongste bezoekers worden niet over het hoofd gezien. Dankzij de nieuwe Halloweenbeleving “Trick or Treat” krijgen zij de kans om de Halloweensfeer op te snuiven zonder al te hard te schrikken.

De vernieuwde parkdelen (Exotic World, Karma World en Fun World) worden opgenomen in het Halloweenverhaal en zullen zich transformeren in scare zones, waarbij het thema van het parkdeel telkens wordt gerespecteerd. Tot slot zal een helse DJ set – “Skull Stage” – de overgang inluiden van een familievriendelijke dagervaring naar een onheilspellende nacht.

Halloween in Walibi zal dit jaar in totaal 14 dagen duren, waarvan negen dagen met een nocturne. Bezoekers kunnen het op 19, 25, 26, 27, 28 & 30, 31 oktober en 1 & 2 november 2019 tot 22u uitgillen van de schrik.

De voorverkoop van tickets, R.I.P.-passen en toegangstickets tot de spookhuizen is online reeds gestart. Geïnteresseerden kunnen tot en met 1 oktober 2019 genieten van een uitzonderlijk vroegboektarief: https://www.halloween.walibi.be/.

(*)DTPA Awards 2019

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.