Op zoek naar het perfecte Lichaam van Coppens

Het Lichaam van Coppens
©Medialaan

Het zesde seizoen van Het Lichaam van Coppens start met een grondige renovatie. Niet van het programma, maar wél van het lichaam van Coppens zelf: het lijf van Staf en Mathias. De broers vroegen zich van de zomer af of ze – als ze maar genoeg trainen en op hun eten letten – zo veel spieren en een sixpack kunnen kweken om onderbroekenmodel te worden! Om de lat meteen hoog te leggen, gaven ze zichzelf slechts twee maanden tijd om die doelstelling te halen. En het resultaat mag er zijn: na twee maand lijken de lichamen van Staf en Mathias in niets meer op wat ze waren.

Een resultaat waar ze keihard voor hebben gewerkt en ook bijzonder trots op zijn. Uiteindelijk tekent HEMA voor de shoot en een folder: hun kathedraal van een lijf is vanaf woensdag 29 augustus te bewonderen in de folder van HEMA. Ook in de winkels zelf staan ze in het groot, in hun bijna blootje.

EEN SIXPACK IN TWEE MAANDEN

Staf en Mathias begonnen hun ‘renovatie’ niet alleen, maar kregen professionele begeleiding van o.a. professor Hespel van KULeuven, diëtiste Marlies Huysentruyt en sportcoaches Jan, Thys en Jonathan. Zij hielpen de broers veranderen van hesp naar hunk. Droge worst, een portie gemengd, de Duveltjes: het was lang taboe. Twee maand lang was er alleen soep, rijst en kip en heel, heel, héél veel trainen. Na bijzonder intensieve en moeilijke weken kroop de opdracht die ze zichzelf hadden aangemeten niet alleen in lijf en leden, maar ook in het hoofd. Zowel Staf als Mathias konden twee maand lang aan niks anders denken dan aan wat ze mochten eten en wat niet. Echt vrolijk word je er niet van.

Maar het blijft niet bij de onderbroekenshoot: Staf en Mathias legden hun lichamen op foto vast in het begin van de proef en op het einde. Zo verzamelden ze een mooie reeks ‘voor’ en ‘na’ foto’s. 12 om precies te zijn. Voor elke maand één. Zo schoppen ze het naast onderbroekenmodel ook tot ‘calenderboy’ en kunnen ze nog elke dag van het jaar genieten van hun resultaat. Maar dat kan u ook: de kalenders zijn vanaf 11 september voor 7 euro te verkrijgen in Het Kruidvat. Die 7 euro gaat integraal naar Rode Neuzen Dag. Er kan dus elke maand een andere Coppens in de huiskamer hangen.

Het Lichaam van Coppens vanaf donderdag 6 september om 20.35 bij VTM.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.