Op De Koppen Lopen Op Tweede Avond ‘HET GROOT VERLOF’

Het was bijzonder druk in Leuven. 25000 bezoekers zakten af naar de Leuvense binnenstad. Dat kon ook  moeilijk anders met grote namen als Novastar, Lady Linn, Charlotte de Witte en Stef Bos op het programma.

“Net zoals de eerste avond van Het Groot Verlof was ook deze Beleuvenissenavond weer top”, zegt schepen Dirk Vansina. “Na een week vol wisselvallig weer was iedereen duidelijk toe aan een fijne muzikale avond. De terrasjes zaten weer goed vol in aanloop van deze Beleuvenissen , de sfeer zat goed. En met de sterke affiche, met voor ieder wat wils, was Leuven vanavond weer the place to be. En daarvoor doen we het !”

Op de Oude Markt zorgde een superswingende set van Lady Linn & the Magnificent Seven al snel voor een eerste hoogtepunt. “Met het exclusieve Novastar-concert maken we waar wat we met de nieuwe zomerprogrammatie van Het Groot Verlof beloofden : de zomerconcerten op een hoger niveau tillen met klinkende namen.”
Op de Vismarkt serveerde Charlotte de Witte de nodige strakke beats. En op de Grote Markt was het rustig genieten van Stoomboot en Stef Bos. Dr Brass bracht dan weer sfeer in de Muntstraat en op het De Layensplein. Op het kunstzinnige BUITENverblijf podium op het Hogeschoolplein brachten Sassy J en Poldoore het jonge volkje aan het dansen.
“En dan die andere doelstelling : ‘meer Leuven’ : er werd uitgekeken naar de local heroes Rewind Productions op het het Burn Urban festival. Zij kregen alle steun om te groeien via de Leuvense Jeugddienst. Deze Leuvenaars en finalisten van de Humo’s Rock Rally losten de verwachtingen in.”

“Het was soms bijzonder moeilijk kiezen met al die klasse-acts op zoveel verschillende locaties”, klonk het bij schepen Vansina, “ Maar we mogen fier zijn op zo’n sterk en divers programma.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.