Ook derde avond ‘Het Groot Verlof’ groot succes

Ook de derde Beleuvenissen-avond was het weer ‘druk in Leuven’ zowat 27.000 bezoekers kwamen genieten van de gratis optredens van o.m. Hooverphonic, Meskens in Motown en Tout Va Bien.

Op de Oude Markt zorgde Hooverphonic voor een full house. Het enthousiaste publiek genoot van ieder nummer. Maar ook voorprogramma Tout Va Bien scoorde hoog op de populariteitsschaal.
Meskens in Motown en Sarah Ferri zorgden voor de nodige ambiance op de Grote Markt. La Meskens kreeg iedereen aan het swingen met een resem vakkundig gebrachte Motownhits.
Op de Nationale feestdag mocht het Nationale DJ-defilé niet ontbreken. DJ Mighty Mike, DJ El Pelé, DJ Bobby Ewing en DJ 4T4 draaiden hun favoriete Belgische dansplaten. Stilstaan was wederom geen optie op de Vismarkt. De Britse folkies Oysterband en Sam Kelly palmden dan weer het Hogeschoolplein in.
De Leuvense jeugd zakte af naar de Romaanse Poort voor het BURN Urban Festival. Hip Hop, R’nB en Breakdance maakte van het binnenplein van jeugdcentrum Vleugel F de urban hotspot van Het Groot Verlof.

“Het concept van Het Groot Verlof staat als een huis”, weet schepen van Feestelijkheden Dirk Vansina, “de afgelopen drie muzikale avonden waren telkens voltreffers. 75.000 bezoekers bewijzen dat! Volgend weekend geven we even de fakkel door aan M-idzomer en Leuven Zingt. Het weekend daarop zetten we in met een polonaise op vrijdag en op zondag wordt het weer genieten van al het lekkers dat Leuven te bieden heeft op Hapje-Tapje.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.