Ontdek het nieuwe gezicht in THUIS

©VRT

Op woensdag 22 november dook het gloednieuwe personage Joren De Witte voor het eerst op in THUIS. Joren is de 16-jarige neef van Sam, en zal gespeeld worden door het jonge talent Mathieu Carpentier. De THUIS-kijker hoorde Sam en Tim de voorbije weken al vaker praten over Joren, de neef van Sam. Sam kreeg onlangs van haar moeder Veerle het slechte nieuws dat haar broer Bill en zijn vrouw Elke uit elkaar gaan. En dat is allesbehalve leuk voor hun zoon Joren.

Hoe komt Joren het leven van Sam en Tim binnengewaaid?

De moeder van Joren verlaat het gezin en dat zorgt ervoor dat zijn vader eronder doorgaat. Joren vlucht naar zijn grootmoeder Veerle. Hij verandert van een vrolijke tiener naar een in zichzelf gekeerde jongen die zijn toevlucht zoekt in gaming. Veerle zou alles doen voor haar kleinzoon maar een tiener opvoeden valt haar te zwaar. Dus vraagt ze haar dochter Sam om hulp.

Hoewel Sam de laatste jaren geen hechte band had met haar broer en neef, wil ze haar familie helpen. Maar Tim vindt Joren een bedreiging voor zijn eigen gezin. Sam is echter zo vastberaden dat ze de mening van Tim naast zich neerlegt. Het zal dan ook niet lang duren voor Tim ontdekt dat Sam Joren ontmoet. En dan barst de bom helemaal.

Wie is Mathieu?

De jonge, vrij onbekende acteur Mathieu Carpentier (21) speelt Joren en wordt de komende maanden een vertrouwd THUIS-gezicht. Mathieu woont in Sint-Genesius-Rode. Zijn eerste opnames zijn al even achter de rug:“De eerste dag viel veel beter mee dan ik op voorhand kon hopen. Wel spannend want dit was echt helemaal nieuw voor me. Maar iedereen was echt supervriendelijk. De collega’s hebben me warm ontvangen en eens op de set viel alle stress weg en was het volop plezier maken.”

THUIS, elke werkdag om 20.10 uur op Eén.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.