Ontdek het allereerste beeld van de film SMURFS: THE LOST VILLAGE

©Sony Pictures Releasing Belgium

Sony Pictures Animation heeft vandaag de drie nieuwe leden van de getalenteerde cast bekendgemaakt voor de nieuwe Smurfenfilm, Smurfs: The Lost Village, die vanaf 29 maart 2017 in de zalen te zien is.

Naast Demi Lovato als Smurfin, Rainn Wilson als Gargamel en Mandy Patinkin als Grote Smurf zal ook drievoudig Emmy-genomineerde Jack McBrayer (30 Rock,Wreck-it Ralph) de stemmencast vervoegen. Hij vertolkt de lieve, onhandige en doodeerlijke Klungelsmurf. Danny Pudi (Community, Captain America: the Winter Soldier) leent zijn stem aan de nerderige boekenwurm Brilsmurf, die veel kennis maar weinig Smurferige vaardigheden heeft. Joe Manganiello (True Blood, Magic Mike) kruipt tot slot in de huid van de sterke en immer positieve Potige Smurf.

Smurfs: The Lost Village, de nieuwste productie uit de filmfranchise van Columbia Pictures die in totaal al meer dan 900 miljoen dollar opbracht, wordt wereldwijd in de bioscoop verwacht op 29 maart 2017. De volledig geanimeerde film keert terug naar de originele toon en stijl van de populaire stripreeks van Peyo en is geregisseerd door Kelly Asbury (Shrek 2, Gnomeo & Juliet), geproduceerd door Jordan Kerner (Charlotte’s Web, The Smurfs) en gecoproduceerd door Mary Ellen Bauder (Hotel Transylvania). Executive producers zijn Raja Gosnell et Ben Waisbren.


 

Synopsis

Smurfin heeft het gevoel dat iedereen behalve zij iets te doen heeft in het Smurfendorp: Grote Smurf leidt het dorp, Baksmurf bakt en zelfs Moppersmurf … moppert. Wat staat het enige meisje in het dorp dan te doen? Op zoek gaan naar haar eigen doel, natuurlijk! Onderweg kruist ze het pad van een mysterieuze figuur die het betoverde bos intrekt. Ze volgt hem en komt terecht in het onbekende en verboden woud. Samen met haar broers Brilsmurf, Potige Smurf en Klungelsmurf vormt ze het Smurfenteam, dat achternagezeten wordt door de boze tovenaar Gargamel. Ze raken verzeild in een avontuur vol actie, gevaar en verrassingen dat hen leidt naar de grootste ontdekking uit de geschiedenis van de Smurfen. Als Gargamel hen toch beetkrijgt en het lot van alle Smurfen in zijn kwade handen ligt, moet Smurfin erachter komen wie ze echt is en al het mogelijke doen om haar familie te redden.

Gebaseerd op de personages en werken van Peyo.


 

SMURF, en alle Smurfen-personages: ©Peyo. Alle rechten voorbehouden. ‘Smurf’ en ‘The Smurfs’ zijn geregistreerde handelsmerken van STUDIO PEYO

Copyright © 2016 Sony Pictures Releasing Belgium

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here