One Night of Queen terug in Oostende

One Night of Queen is één van de meest authentieke en impressionante Queen tributes ter wereld. Gedurende twee uur krijgt één van de meest legendarische rockbands de eer die hen toekomt met prachtnummers als Bohemian Rhapsody, A kind of Magic, Friends will be Friends, Under Pressure, One Vision, Somebody to Love, I want to break Free en veel meer.

ONOQ_3Uitverkocht in 2015
De band speelde in oktober 2015 voor een uitverkocht Kursaal. “De respons op het concert in oktober 2015 was zo gigantisch, dat we meteen na afloop de onderhandelingen hebben gestart voor een nieuw concert. In januari 2017 is Garry Mullen en zijn band terug in België. Wij hebben hen kunnen strikken om het jaar hier goed in te zetten,” zegt een trotse Gwendoline Nys.

Garry Mullen & The Works
Frontman Garry Mullen heeft niet enkel de fysieke gelijkenissen met Freddie Mercury, maar ook zijn stem benadert de koning van de rock bijna tot de perfectie. In 1986 gaf Queen haar laatste concert van de Magic tour in het stadion van Wembley in Londen, net voor het overlijden van Freddie Mercury. Dat concert was zo legendarisch dat het bij de fans nog altijd in het geheugen staat gegrift. Het vormt de basis voor de concerten van Garry Mullen en zijn band The Works. Garry Mullen is bijzonder succesvol geworden en beschikt ondertussen over een grote schare fans van over heel de wereld.

Praktisch
One Night of Queen gaat door op woensdag 11 januari 2017. Tickets zijn vanaf dinsdag 26 april te koop via www.kursaaloostende.be, 070 22 56 00 en in de box office in Toerisme Oostende. Tickets variëren van 34 tot 53 euro. Er is tevens een speciaal Theatermenu en een Las Vegas Experience beschikbaar. Er zijn ook bedrijfsformules beschikbaar via vip@kursaaloostende.be 

WANNEER: woensdag 11/01/2017 om 20:00

In verkoop vanaf… dinsdag 26/04/2016

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.