OG3NE gaat lekker ‘Veel Te Snel’!

OG3NE

Met ‘Christmas On Our Doorstep’ scoorden de drie zussen Shelley, Lisa en Amy van OG3NE eind vorig jaar succes in Nederland én Vlaanderen. Het lijkt wel of die kerstsingle ondertussen definitief het pad heeft geëffend voor OG3NE, want hun nieuwste ‘Veel Te Snel’-single vindt ondertussen vlotjes zijn weg in de Lage Landen. Ook bij ons wordt het heerlijke uptempo nummer over snelle verliefdheid enthousiast onthaald. 

Met een liedje over snelle verliefdheid, want daarover gaat het in de nieuwste OG3NE-single ‘Veel Te Snel’, raken de meiden een tof thema aan en een gevoelige snaar. “Eigenlijk gaat het over een verliefdheid, waarbij je direct al je voorgenomen principes overboord gooit. Je kan nóg zo vaak tegen jezelf zeggen wat je wel of niet moet doen als je iemand leuk ontmoet, maar eigenlijk weet je dat pas wanneer het je overkomt”, klinkt het bij OG3NE. “Je moet het gewoon over je heen laten komen en je gevoel volgen. Ook al ga je dan misschien een stuk sneller dan dat je van jezelf gewend bent. Het is prima (lacht)”, voegen de meiden er nog enthousiast aan toe.

De nieuwe OG3NE-single ‘Veel Te Snel’ werd geschreven door Shelley Vol en Rory de Kievit, terwijl ook Shelley’s zussen Amy en Lisa, en Rick Vol opnieuw hun steentje hebben bijgedragen. Het nummer ondersteunt de nieuwe ‘SAMEN UIT, SAMEN THUIS-theatertournee die begin deze maand is gestart en waarmee OG3NE tot eind juni in bijna 40 Nederlandse theaters is terug te vinden. Hun uitzonderlijke meerstemmigheid, gecombineerd met hun frisse, eigentijdse liedjes is een formule die nog steeds aanslaat bij het grote publiek. “Het is inderdaad het plan om op termijn ook te gaan optreden in Vlaanderen. Dat is één van de dingen die wij enorm zien zitten en waar we naar uitkijken. We vinden het ondertussen heel prettig dat we met onze liedjes nu ook het pad bij jullie kunnen effenen. Zo fijn dat ‘Veel Te Snel’ ook in Vlaanderen goed wordt onthaald. Het is inderdaad weer een heerlijk mainstream, Nederlandstalig popliedje, wat perfect past in ons repertoire. We hopen dat we snel weer naar Vlaanderen mogen komen voor promotie. Na ons laatste bezoek aan Antwerpen weten we dat we bij jullie echt altijd welkom zijn”, klinkt het bij OG3NE.

De nieuwe, frisse zomerse OGNE-single Veel Te Snel’ is digitaal beschikbaar en verscheen op het House of Entertainment-label.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.