NOVASTAR komt naar De Roma

NOVASTAR

Joost Zweegers verkeert in de vorm van zijn leven. Na 2 uitverkochte AB clubs, een betoverend concert in de grote zaal van AB en een schitterende festivalzomer met als hoogtepunten de mainstage van Rock Werchter, Lokerse Feesten én Pukkelpop, is Novastar helemaal terug. Op vrijdag 19 april staat hij in De Roma met een resem beklijvende nieuwe popsongs en heerlijke klassiekers als ‘Wrong’, ‘Never Back Down’ en ‘The Best Is Yet To Come.’ Tickets zijn te koop vanaf dinsdag 27 november om 10u via www.deroma.be, 03 600 16 60 en Fnac.

Vier jaar na het album ‘Inside Outside’ verscheen in het najaar van 2018 het prachtige ‘In The Cold Light of Monday’. De herfst en winter waarin de nieuwe plaat in Brighton werd opgenomen schemeren duidelijk door in songs die warmte, tederheid en artistieke vrijheid ademen. De nieuwe singles ‘Home is Not Home’, ‘Holly’ en het bloedmooie ‘Cruel Heart’ zijn instant herkenbaar als volbloed Novastar.

De nummers nestelden zich in geen tijd op de radiozenders én in de harten van de luisteraars. Ze hebben alles in zich om uit te groeien tot vaste waardes tijdens de live-shows van Novastar. In een nieuwe bezetting laat Joost Zweegers zien en horen dat de lange pauze verfrissend werkte en een flinke dosis inspiratie opleverde. Ook de klassiekers van Novastar klinken helder, krachtig en fris als nooit tevoren. Verwacht je aan een intens live-optreden met prachtig nieuw werk én meezingklassiekers van één van de grootste Belgische singer-songwriters van het moment.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.