njam! trapt het nieuwe tv-seizoen af

Njam!
©Studio 100

Met het drukke najaar voor de deur heeft njam! weer nieuwe kookinspiratie in petto voor de kijker. In het gloednieuwe programma ‘Het Weekmenu’ gaan maar liefst 10 njam!-chefsmealpreppen, zodat je tijdens de drukke werkweek in amper een kwartiertje tijd een heerlijke maaltijd op tafel tovert voor het hele gezin!

Nog heimwee naar de zomervakantie? Ook daar heeft de lekkerste zender aan gedacht: Roger van Damme neemt je in het nieuwe seizoen van ‘Culinair Thailand’mee op zijn unieke, culinaire rondreis door Thailand.


Het Weekmenu

Eet elke week vers, gezond en perfect voorbereid met het Meal Prep – plan van de njam-chefs!

De combinatie van een druk leven en gezond koken is niet evident, maar met de slimme aanpak van de njam-chefs loopt je weekmenu vanaf nu op rolletjes! Elke chef stelt een menu voor vier dagen samen, met bijhorend boodschappenlijstje én een haarfijn uitgewerkt voorbereidingsplan.  Hij/zij trekt enkele uurtjes uit om deze vier gerechten voor te bereiden. Dankzij die voorbereiding tover je elke avond binnen een kwartier een verse maaltijd op tafel.

De 10 njam!-chefs die ons zullen inspireren met hun snelle en overheerlijke weekmenu’s: Jeroen De Pauw, Piet Huysentruyt, Jan Buytaert, Bart Desmidt, Dagny Ros, Dominique Persoone, Peppe Giacomazza, Johan Segers, Jan Tournier en Steffi Vertriest.

Vanaf zaterdag 1 september gedurende 10 weken, nieuw op njam! 


Culinair Thailand met Roger van Damme

Roger van Damme trekt opnieuw naar het land van de glimlach om er te koken op smaakvolle festivals en in prachtige hotels. Ontdek zijn exclusieve reisverslag met de lekkerste Roger-creaties op de meest unieke plekken in Thailand. Proef mee van de prachtige smaken, geuren en kleuren van … Culinair Thailand.

Vanaf zondag 9 september gedurende 4 weken, nieuwe afleveringen op njam!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.