Nieuwe single: Sammy Bergmans & Christien – Iedereen telt

Zangeres Christien & Sammy Bergmans vieren nu al Kerst.

Op dinsdag 15 November werd een brasserie in Grobbendonk al in de kerstsfeer gebracht voor de nieuwe videoclip van zangeres Christien en Sammy Bergmans “Iedereen telt”.
In deze tijden van terreur willen Christien en Sammy vooral stilstaan bij het familiefeest dat Kerstmis eigenlijk is. Het nummer kreeg dan ook de toepasselijke titel ‘Iedereen telt’.
Christien en Sammy hebben voor de opnames beroep kunnen doen op een heleboel van hun collega’s die je ook zal zien in de clip. Naast Sammy & Christien zullen ook ondermeer Salim Seghers, Bobby Prins, Yvan Verelli, Sylvie (van het nummer ‘Zomerliefje’) en Sabine Mertens opduiken in de videoclip.

Salim Segers en Jean-Pierre Kerkhofs zorgden voor de pakkende tekst en het mooie arrangement van dit nummer.
Zangeres Christien won in 2009 het levenslied Het Gala in Tilburg, sindsdien is ze een aanvulling op de shows waar ze optreed (www.zangereschristien.nl)

Eerder bracht ze ook al enkele andere nummers uit zoals “Bloemen verwelken”, “Kus me”, Hou me in je armen” en ook “Als mensen huilen konden”.

Sammy Bergmans is bekend in België als de schlagerzanger van ondermeer de volgende hits: “Gedroomd”, “Met een vrouw als jij”, “Speel open kaart”, “Ik laat alles los”, “Zij lacht naar mij”, “Schudden” en zijn recentste single “Heel de nacht gaan dansen”.

De nieuwe single van Zangeres Christien en Sammy Bergmans is te downloaden via alle bekende download websites.

De bijbehorende videoclip zal in première gaan bij MENT.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.