Nieuwe single Designed / Desire en nieuwe plaat voor SX

SX

Designed / Desire’, het gloednieuwe SX-nummer dat nu verschijnt, is zowel voorloper als aankondiger van een nieuw SX- album!  De song weet perfect de essentie van toekomstige plaat ‘EROS’ te vatten:

We desire to make love / We’re designed to be in love / To be everything we’re being

Het nummer verwondert zich over de mogelijkheid om lief te hebben. Het viert dat vermogen dat we allen in

ons dragen. Liefhebben is geen keuze. In de diepste kern van ons zijn, zijn we geprogrammeerd om liefde te ervaren, te geven en te zijn. 

Ontdek Designed / Desire hier!

DERDE PLAAT EROS VERSCHIJNT OP 15 NOVEMBER

Na debuutalbum Arche (2012) en opvolger Alphabet (2016), verschijnt op donderdag 15 november het nieuwe en inmiddels derde SX-album EROS.

Stefanie Callebaut en Benjamin Desmet, samen SX, over de nieuwe plaat: “In de oude Griekse mythologie is Eros de personificatie van de universele, allesomvattende liefde. Het is de kracht die het universum samenhoudt. En precies die kracht proberen we in ons nieuwste album te vatten. Onze plaat EROS is liefde in al haar vormen: gaande van devotie, het geven, het dansende ritmische, die aantrekkingskracht die wezenlijk is, de zonsopgang en de enorme kracht die ervan uitgaat, de dreiging, de terugval, het verleiden, Eros in al haar warmte. De essentie: zorg voor elkaar en voor de natuur.’’

Zoals we intussen van SX gewoon zijn, trekken ze hun boodschap ook door in hun creatieve artwork. De cover van het album toont Stefanie en Benjamin gestript van al wat overbodig is. Eros in beeld: rauw, puur en warm tegelijkertijd.

SX ONLINE

WEBSITE | FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER | YOUTUBE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.