Nieuwe Release: Sylvie – ‘No Love’

Sylvie (Silvia Electeur) geboren in Vilvoorde op 10 maart 1982 is een Vlaamse zangeres die verschillende stijlen aankan.


Silvia was zeer jong toen ze haar muzikale talenten liet blijken. Ze was amper 6 jaar, kon geen muzieknoot lezen maar speelde op haar piano de liedjes na die zij op de radio hoorde (puur op gehoor).
Muziek is altijd al haar grootste passie geweest, zo zong ze vaak op familiefeestjes/karaoké ‘s, zelfs als jong meisje van 10 jaar zong ze al voor groot publiek.
Van haar 8ste tot haar 13de jaar heeft ze notenleer gevolgd in het muziekacademie te Meise.

In 2007 was ze zangeres bij de danceformatie ‘Desire’ waarmee ze ook de single ” Friday” had uitgebracht. Ook onder de naam Silvy B (Get Down On The Floor ), maar ook onder de naam Silvia Belini heeft ze enkele nummers uitgebracht ( Call On Me, One Way Or Another, Sexy Boy) Naast zingen deed ze ook wel eens mee in reclamespots zoals :Dag Van De Klant, Het Nieuwsblad, The Slices (Hasselt)…maar ook figuratie en edelfiguratie bij series zoals Familie, Sarah, Thuis, Wittekerke, Dag en Nacht, Toen kwam ons ma binnen, Geubels, Vermist, Ella, en niet te vergeten ook in diverse videoclips :Danzel, Lash, Kill Spector…Club Casanova.
Nu heeft ze een nieuwe single genaamd “No Love” geproduced door Pita Saïd (This Is Y) en haar videoclip is ook te zien op YouTube … maar ze zingt ook bij de groep “Trash”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.