Nieuwe Release: SWOOP // LAAT DE WIND MAAR LEKKER WAAIEN

Swoop

Al bijna 18 jaar aan de top van de ambianceladder… SWOOP!

Het voorbije jaar onderging de groep een aantal veranderingen, zo ruilden enkele Swoopgirls hun plaatsje op het podium in voor een iets rustiger bestaan met hun gezin/familie, 3 nieuwe Swoopgirls deden hun entree. Ondertussen zijn we enkele maanden verder en SWOOP staat er nog steeds als vanouds, in hoog tempo doorkruisen ze nog steeds ons Vlaamse landje om er de feesttenten en feestzalen in vuur en vlam te zetten.

Heel binnenkort vieren ze hun 18de verjaardag met een grote spektakelshow ‘Bal Masqué’ in Salons Mantovani in Oudenaarde.

Op zaterdag 16 November a.s. zie je Filip en z’n Swoopgirls er aan het werk, er zijn nog enkele tickets beschikbaar via https://tickets.swoop.nu

Om iedereen alvast in de juiste stemming te brengen liet SWOOP ons het voorbije weekend alvast kennismaken met hun nieuwste single ‘Laat De Wind Maar Lekker Waaien’, een meezinger van formaat die binnen de kortste keren in je geheugen gegrift staat.

De single “Laat De Wind Maar Lekker Waaien” van SWOOP is nu beschikbaar als digitale download en via de courante streamingplatforms en zal tevens deel uitmaken van het nieuwe album ‘Bal Masqué’ dat op vrijdag 15 November a.s. verschijnt.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.