Nieuwe Release: Slongs – #GOEGAAN (Gesigneerde versie) – (Bestel je CD hier!)

Slongs

#GOEGAAN is het langverwachte tweede album van Slongs, met featurings van o.a. Raymond van het Groenewoud & Jack Parow.

Slongs dook voor haar nieuwe single ‘Wat Je Doet Met Mij’ in de studio met Raymond van het Groenewoud. “Raymond van het Groenewoud had me gevraagd om samen een song te schrijven voor zijn laatste album (uitgebracht in 2017). Dat werd de ‘Bonestaakdans’. Onze klik was zo goed dat we besloten om ook op mijn nieuwe plaat samen te werken. Voor de single “Wat Je Doet Met Mij” zijn we vertrokken van het refrein waarop Raymond de ziel uit zijn lijf schreeuwt en dan heeft de rest van de song zich snel ingevuld. Het gaat over toxische relaties waarbij je 2 kanten van een magneet hebt. Over aantrekken en afstoten. We hebben het lied al in 2017 gemaakt en het werd nadien ook het eerste nummer dat we in de studio opnamen voor mijn nieuwe plaat. Ondertussen is dat gevreesde tweede album #GOEGAAN een feit! Bloed, zweet, tranen, zelftwijfel, sociale druk, opbouwen, afbreken, van nul beginnen, jezelf leegmaken, diep graven, loslaten, vasthouden, doorbijten en niet opgeven. “Vanaf dan is het spielerei!”, zei Raymond tegen me terwijl hij van zijn koffie nipte en nog een stukje taart naar binnen speelde. Ik wil hem oprecht bedanken. Hij beseft misschien niet hoeveel hij heeft bijgedragen aan mijn schrijfproces, maar ik weet het wel en ik zal het nooit vergeten!”

Het album #GOEGAAN is de opvolger van het met goud bekroonde debuutalbum GOEIENDAG.

Ook nog te bestellen!Tracklist

 • 1. Slongs – Die Dagen
 • 2. Slongs feat. Jack Parow – De Zon
 • 3. Slongs feat. Halve Neuro – Wa kik bedoel
 • 4. Slongs feat. Raymond van het Groenewoud – Wat je doet met mij
 • 5. Slongs – Slow down
 • 6. Slongs – De kleur van uw leven
 • 7. Slongs – Wachters aan de poort
 • 8. Slongs feat. Kiid Le Roi – Lesten dag
 • 9. Slongs – Wat overdag ni mag
 • 10. Slongs feat. Siamn I – Me a dansen
 • 11. Slongs – Doelloze ziel
 • 12. Slongs – Halverwege

Slongs vind je ook online: www.slongs.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.