Nieuwe Release: Sasha & Davy – Eeuwig Bij Elkaar

Wat is er mooier dan twee gelukkige mensen die elkaar gevonden hebben. Voor het Kempische koppel Sasha & Davy is dat het geval. Ze delen niet alleen privé lief en leed, ook op het podium stralen ze als koppel. “We zitten bijzonder goed in ons vel, zeker nu we sinds gisteren aan iedereen mogen vertellen dat we in 2017 te gast zijn op Het Schlagerfestival in Hasselt. Voor ons is dit een mooie erkenning voor onze jarenlange, muzikale inspanningen”, zegt Sasha enthousiast.

“Ik moet zeggen dat ik ervan gepakt ben. Serieus. Sinds het nieuws bekendgemaakt werd, heb ik een massa telefoontjes, mails en berichten gekregen van mensen die blij voor ons zijn. Ik stond al meerdere malen met De Romeo’s op het podium van het festival, maar met mijn vrouw Sasha is dat toch nog iets anders. Geloof je dat ik nu al gezond zenuwachtig ben?”, zegt Davy Gilles.

Het mooie aan Sasha & Davy is dat ze dezer dagen hun geluk delen met hun gezin, familie, vrienden én met hun talrijke fans. “Die gaan ontzettend blij zijn nu wij gekozen hebben voor ‘Eeuwig bij elkaar’ als nieuwe single. Het is een liedje dat het altijd goed doet tijdens onze optredens. De reacties die we krijgen zijn unaniem positief. Het origineel is afkomstig uit 1984 en was voor Italië nog een inzending voor het Songfestival. Alice & Franco Battiato zongen ‘Il treni di Tozeur’, wat wij vertaald hebben naar ‘Eeuwig bij elkaar’. Dat is meteen ook een mooi statement, want ik ben er zeker van dat onze liefde zo sterk is, dat wij nog heel lang samenblijven”, zegt Sasha met twinkelende oogjes.

De nieuwe single ‘Eeuwig bij elkaar’ van Sasha & Davy, is ook terug te vinden op hun recentste album ‘La Vita è Bella’. De cd is fysiek en digitaal te koop en verschenen op het label CNR/Vlaamse Sterren.

Meer info op www.sashaendavy.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.