Nieuwe Release: Roy Donders – Geluk & Verdriet (bestel je CD hier!)

Roy Donders
©Berk Music

In 2013 wordt Roy Donders een Bekende Nederlander door zijn televisieprogramma Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden. Anno 2018 heeft hij zichzelf op de kaart gezet als stylist, ondernemer maar vooral zanger. Op zijn succesvolle debuutalbum Ik Wil Jou liet hij al zien fan te zijn van het levenslied.

Zijn nieuwe album Geluk & Verdriet is een aaneenschakeling van de mooiste levensliedjes, meezingers en natuurlijk de nodige traan. “We hebben er met heel veel plezier aan gewerkt. Ik heb heel sterk het gevoel dat ik op de juiste weg zit nu. Mijn eigen geluid en persoonlijke nummers, daar wil ik erg graag op voortborduren en verder uitbouwen. Eigenlijk vind ik dat het mooiste van mijn vak: mensen een beetje blij maken. Het is een eer om dat te mogen en kunnen doen”, aldus Roy.
Naast nieuwe nummers bevat het album zijn hitsingles Hoor Je ’t Ritme Van Mijn Hart, Kom Dichterbij, Kom maar en Japapadada. Extra speciaal is de ballade Waar Ben Je Nou, over zijn onlangs overleden grootouders, geschreven door Ton en Gerard Koopmans.

Artiest(en) Roy Donders

Label Berk Music Berk Music

Releasedatum 06 juli 2018

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.