Nieuwe Release: Lisa del Bo – Hoe Groot Zijt Gij

De fijnste periode van het jaar is voor Lisa de kerstperiode. Tijdens haar kerstconcerten brengt zij niet alleen een aangepast repertoire, maar verkondigt zij ook een beetje de Blijde Boodschap. ‘How Great Thou Art’ past hier perfect bij. 
Lisa: “Vorig jaar zong ik deze traditional voor het eerst en omdat ik toen een opvallende staande ovatie had gekregen, suggereerde mijn producer Patrick Renier om een Nederlandstalige versie als bonus op mijn nieuwste album JOKERS & POKERS te zetten. Bart Herman zorgde met veel respect en de juiste woorden voor een fantastische tekst. Ik bén gelovig en meen elk woord van wat ik zing.
‘Hoe Groot Zijt Gij’ mogen ze later op mijn begrafenis draaien. Aan het begin en zelfs nog eens op het einde :-)”

(*) Opgelet dit nummer is hier enkel te beluisteren.

Onderstaan kan u het Album ‘JOKERS & POKERS’ bestellen van Lisa Del Bo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.