Nieuwe Release: JOHN TERRA ‘Zingt Neil Diamond’ (bestel hem hier!)

Mijn eerste kennismaking met het repertoire van Neil Diamond was met het nummer Cracklin’ Rosie. (1971). Sindsdien breng ik steevast in elk optreden een nummer van Neil Diamond. Ik voelde telkens een grote appreciatie bij het publiek. Neil Diamond werd voor mij -in vele opzichten- langzaam maar zeker een rolmodel en maakt samen met The Beatles en Elvis Presley deel uit van mijn muzikaal DNA. Toen mijn platenfirma CNR het licht op groen zette voor een full CD rond de liedjes van Neil Diamond, kon mijn geluk niet op. En nu is die er eindelijk! Mijn jongensdroom gaat in vervulling… De voorlopers van de CD “Neem Me Mee”, “Ik Moet Wel Geloven” en “Welkom Rosie” werden goed onthaald en hebben mij terug op de kaart gezet in de Vlaamse muziekwereld. Mijn eerste dank gaat dan ook uit naar Neil Diamond. Wie ooit een optreden van Neil Diamond heeft meegemaakt, weet dat hij gemakkelijk drie uur kan vullen met alleen maar wereldhits, die bovendien gecoverd werden door artiesten met wereldfaam. Het was dan ook moeilijk om te kiezen uit die schat aan repertoire. De liedjes die ik uiteindelijk heb gekozen liggen me nauw aan het hart. Aan allen die meewerkten aan de CD wil ik mijn grote dank betuigen: Iedereen bij CNR/Vlaamse Sterren voor het geloof in mij. Marty Townsend, mijn producer. Peter Bulkens, mix en opnames. Geert Vanloffelt (De Geest) en Susy Baels voor de teksten. Alle muzikanten. Andres Algaba voor de opname van de zangsessies. Mijn manager Ilia Beyers.

Aan alle fans, veel luisterplezier en bedankt voor jullie nooit aflatende steun!

TRACKLISTING

01 Neem me mee 02 Jij was de vrouw voor mij 03 Welkom Rosie 04 September dauw 05 Ik moet wel geloven 06 Streel me 07 Voor eeuwig in blue jeans 08 Soolaimon 09 Wat een prachtige dag 10 Ik heb je lief 11 Rode wijn 12 Sweet Caroline

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.