Nieuwe Release: Johan Veugelers – Blootvoets Dansen

Johan Veugelers – ooit lid van het succesvolle accordeonduo The Sunsets – is tegenwoordig niet meer weg te denken van de Vlaamse en Nederlandse podia.  Sinds hij in 2014 besloot om voluit te gaan voor zijn solo-carrière, brengt hij met de regelmaat van de klok leuke singles uit die bijzonder gesmaakt worden door zijn Vlaamse en Nederlandse fans!

“Aan alle mooie meiden’, ‘Vlaamse nachten’, ‘Ik was nooit een Casanova’,‘Hey Jij’ en ‘Hou me vast’: het zijn stuk voor stuk meezingers die we het afgelopen jaar te horen kregen van Johan Veugelers. Sinds Johan besloot om te timmeren aan zijn solocarrière en De Stoempers trok hij resoluut de kaart van de feestmuziek met een hoog meezinggehalte. Gewapend met zijn accordeon maakt hij sindsdien heel wat feesttenten onveilig!

Begin dit jaar vond de sympathieke Nederlandse spring-in-t-veld zijn grote liefde en die frisse wind in z’n liefdesleven laat zich ook voelen in zijn muziek.  Die klinkt tegenwoordig cooler, hipper en dansbaarder dan ooit voorheen!  Hiervan kregen we net voor de zomer al een staaltje te horen met de single ‘Hou me vast’ en ook Johan’s nieuwe single ‘Blootvoets dansen’ is weer een feestplaat van formaat!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.