Nieuwe Release: JO VALLY LIVE – 40 JAAR CARRIERE (Bestel je CD hier!)

Jo Vally
©Cnr Records

Een jaar geleden, op 6 oktober 2018 meerbepaald, gaf JO VALLY de aftrap van z’n feestjaar ’40 Jaar Jo Vally’ met een groots Pop-Symfonisch concert in Kursaal Oostende.

Met meer dan 22 muzikanten op het podium en 1.500 fans en genodigden in de zaal gaf Jo er een fenomenaal concert waarin hij terugging in de tijd en de mooiste melodieën uit 40 jaar carrière losliet op het publiek.

Een jaar na datum en nadat Jo Vally vorige week nog z’n jubileumjaar officiaal afsloot met een groots verjaardagsconcert, verschijnt vandaag het concert in Kursaal Oostende als Live CD + DVD in de handel.

Op de tracklisting van de CD + DVD“Jo Vally Live – 40 Jaar Carrière” maar liefst 17 volledige songs uit het concert, 3 nieuwe bonussongs op de CD (waaronder Jo’s nieuwste single ‘Als De Twijfels Zijn Verdwenen’) en 3 prachtige videoclips als bonus op de DVD.

“Een jubileumconcert geef je niet ieder jaar, het is iets speciaals dat je moet koesteren en waaraan je als artiest nog vaak wil terugdenken. Vandaar dat ik erg blij ben dat we destijds de beslissing hebben genomen om het concert te capteren zodat het vandaag als CD + DVD kan verschijnen“, aldus Jo.

“We zijn maandenlang bezig geweest met het uitschrijven van partituren, organiseerden immens veel repetities en troffen eindeloos veel voorbereidingen. Op een paar uur tijd was het concert achter de rug en hoewel ik er persoonlijk erg van genoten heb zijn me toch veel zaken ontgaan.

Het leuke voor mezelf is dat ik er binnen enkele jaren samen met m’n kleinkinderen nog eens naar kan terugkijken”, lacht Jo, “Maar het leukst van al is dit toch voor de fans die erbij waren en ook voor hen die er net weer niet bij konden zijn. Ik kreeg de voorbije dagen al zoveel opgetogen reacties hierover, het is hartverwarmend te merken dat zovele fans echt zaten te wachten op dit unieke souvenir aan die mooie avond in 2018!”.

Het album “Jo Vally Live – 40 Jaar Carrière” is nu beschikbaar in de winkel, als digitale download of via de courante streamingplatforms.

Ook nog te verkrijgen:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.