Nieuwe Release: Isabelle A & Koen Wauters – Nooit Meer Alleen

Isabelle A

Ruim 25 jaar geleden, in 1993 om precies te zijn, zongen Isabelle A en Koen Wauters live “Gelukkig Zijn” van Ann Christy bij Margriet Aan Zee. Op dat moment hadden beide publiekslievelingen al een indrukwekkend aantal Tien Om Te Zien-klassiekers op hun palmares verzameld. Dat hun wegen zouden samenkomen was dus een kwestie van tijd, al was dit duet eenmalig voor tv en werd het nummer niet op single uitgebracht. 

https://www.youtube.com/watch?v=fUcCQ9uFp_A

Het duurde echter tot 2017 eer Isabelle en Koen elkaar echt beter leerden kennen. Tijdens het fel bejubelde seizoen van “Liefde Voor Muziek”  klikte het onmiddellijk. En toen Isabelle in 2018 het nummer “Nooit Meer Alleen” aangeboden kreeg voor het nieuwe album, klonk spontaan in haar hoofd: “Dat is een nummer voor Koen en mij!”

De drukke agenda-goden waren het idee gunstig gezind, en Koen vond onverhoopt nog wat studiotijd voor Isabelle, met dit prachtige duet als resultaat.

“Nooit Meer Alleen” van Isabelle A & Koen Wauters is een klassieker vanaf de eerste noot, een pakkende ballad door twee van de strafste en herkenbaarste zangstemmen uit Vlaanderen die na 25 jaar elkaar écht hebben gevonden.

“Nooit Meer Alleen” is de voorbode van het nieuwe single album van Isabelle A dat zal verschijnen in het voorjaar van 2019.

De single verschijnt op dinsdag 29/01/2019 als digitale download en via streaming.

De videoclip, geshoot door Zita Wauters bekijk je hier :

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.