Nieuwe Release: Ian Thomas – Make Things Happen (bestel hem hier!)

Op 14 Februari 2016 is het exact 5 jaar geleden dat Ian Thomas, toen 13, voor het eerst op een podium stond met zijn Nederlandstalige cover van Justin Bieber’s “Baby”. Nu, 4 jaar later en een pak internationale ervaringen rijker, stelt de nog maar 18-jarige Ian Thomas reeds zijn 3de studio album voor.

De grote doorbraak kwam er 2 jaar geleden toen niemand minder dan Snoop Dogg en Lance Bass (NSync) Ian uitnodigden om samen met hen de single “Walking On Air” op te nemen. Het nummer schoot door naar de hoogste regionen van de chart in Belgie, verkocht 2 miljoen exemplaren in Azië en kwam zelfs de charts in de VS binnen. Het was het begin van een ware rollercoaster voor Ian Thomas en de volgende singles waaronder “Cheers” met Amerikaanse rapper Tyga gingen wederom de wereld rond.

Op 17-jarige leeftijd tourde Ian doorheen Australie, Japan , Zuid Korea, Brazilie en de VS. Een modellencontract met het Amerikaanse modellenbureau Wilhelmina en het verder uitbouwen van zijn muzikale carrière deed hem ondertussen de oversteek maken naar Calabasas Californie, waar hij nu woont met zijn familie. Zijn nieuwe album “Make Things Happen” is het resultaat van een jaar studio opnames met gerenommeerde Amerikaanse producers en niet onbelangrijk : het bevat ook de hits van Ian Thomas’ succesvolle deelname aan het immens populaire programma ‘Liefde voor muziek’. Daarin overtuigde de benjamin van de groep dat hij muzikaal zijn mannetje kan staan naast al die andere kanjers ! Met de bewerkingen van de songs van de andere artiesten en een ontwapende charme en vriendelijkheid palmde Ian Thomas in no time duizenden harten in van de kijkers en zijn fanbasis blijft gestaag groeien. Het succesverhaal gaat door, en ons gevoel zegt dat dit nog maar het topje van de ijsberg is.
“Make Things Happen” is vanaf 19 Februari verkrijgbaar.

Tracklist
1.
Let Go
2.
Cheers (feat. Tyga)
3.
Lights (feat. @very)
4.
That Girl Bad
5.
Make It Home Tonight
6.
Envelop Me *
7.
Too Good To Be True *
8.
Heartbroken
9.
She’s Like The Wind
10.
Turn Around : Till The Morning Part 2 (feat. Flo Rida & Lilana)
11.
Females (Live Version)
12.
Song For My Dad (Live Version)
13.
Banana Pancakes (Live Version)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.