Nieuwe Release: Eveline Cannoot – Hartslag (bestel je CD hier!)

In 2015 kwam ‘AnderSterker’ uit. Een album vol Vlaamse liedjes, omdat Eveline Cannoot ervan houdt haar gevoelens te bundelen in het juiste lied. De voorbije 3 jaar is ze blijven zoeken naar de dingen die haar gelukkig maken. Als vast gezicht van MENT krijgt ze elke dag de kans om zichzelf te ontplooien tot een vaste waarde in de muziekwereld. Programma’s zoals de Loftrompetten, kerst bij Ment, De Vlaamse top tien, Ment Vandaag,… stak ze de afgelopen jaren mee in elkaar en zo werd ze meer dan het gezicht van deze muzikale zender met ‘al-1-maar-hits’.

Er kwamen ook andere kansen op haar pad. Zo deed ze in juni 2017 mee aan de bv-week van ‘Komen eten’, samen met oa Loredana van 2 Fabiola. Een geweldig televisieavontuur waar ze ontzettend veel goeie feedback op kreeg en uiteraard ook de nodige promo!

Naast televisiewerk werkte ze vorig jaar 140 optredens af en kwamen er ook nieuwe singles uit. “Ben jij gelukkig met mij’ haalde hoge toppen in de charts, kreeg A-rotatie bij Radio 2 en kreeg zelfs de zegen van Patricia Paay. (het nummer uit 1981 had als titel “Who let the heartache in”). Naast ‘Droog mijn tranen’ uit 2016, komt ook ‘Alles’ (okt. 2017) op het nieuwe album te staan. Dit nummer werd haar toevertrouwd door Sabien Tiels die het in 1999 schreef, samen met Wigbert. Na deze onvergetelijke ervaringen, tijd dus voor een opvolger, tijd voor een tweede album !

Logisch dat ze een album maakt met als titel “HARTSLAG”: Ze volgt al jaren haar hart, want dat klopt letterlijk en figuurlijk, voor muziek. Samen met haar producer David Vervoort kwamen ze tot een album met nummers die kloppen, in alle opzichten. “Ik heb echt wel mijn sound gevonden ! Verfrissend, puur en eigentijds”, zo laat Eveline weten.
Er staan 6 nieuwe nummers op, waarvan 3 eigen nummers. Udo Mechels schreef ‘Als ik dans’ en hij zorgde tevens voor een aangrijpende melodie op een tekst die ze deze keer zelf schreef en kreeg de titel ‘Vleugels’. Sabien Tiels gaf haar het nummer ‘Zeg me hoe’, een nummer waarvan ze weet dat het voor iedereen herkenbaar zal zijn. Zelf koos ze voor ‘Adrenaline’ als eerste single uit het album, omdat dit album haar een zalige kick geeft naar een nieuw avontuur in haar jonge leven. “Mijn hart klopt dus voor deze nieuwe uitdaging, maar ook voor mijn fans. Ik hoop dat zij mogen ervaren dat ik er voor 100% voor ga. Dat ze mijn hartslag voelen en horen in mijn liedjes”, zegt Eveline.


Tracklist

 • 1. Eveline Cannoot – Ben jij gelukkig met mij
 • 2. Eveline Cannoot – Adrenaline
 • 3. Eveline Cannoot – Droog mijn tranen
 • 4. Eveline Cannoot – Hartslag
 • 5. Eveline Cannoot – Morgen schijnt weer de zon
 • 6. Eveline Cannoot – Alles
 • 7. Eveline Cannoot – Zeg me hoe
 • 8. Eveline Cannoot – Het neemt je mee
 • 9. Eveline Cannoot – Als ik dans
 • 10. Eveline Cannoot – Vleugels
 • 11. Eveline Cannoot – Feestmedley
 • 12. Eveline Cannoot – Hitmedley

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.