Nieuwe Release: Als De Dijken Breken (bestel je DVD hier!)

De nieuwe dramaserie Als De Dijken Breken is een samenwerking van de EO en Eén. In Nederland trok de serie gemiddeld maar liefst 1.7 miljoen kijkers per aflevering en in België ruim 1 miljoen kijkers per aflevering.

Het weer is al dagen onstuimig in West-Europa en teistert alle verbeelding. Iedereen zet zich schrap, want dit zou weleens de storm kunnen zijn die slechts eens in de tienduizend jaar voorkomt. De Nederlandse delta is niet opgewassen tegen een stormvloed van deze omvang en staat op het punt om te scheuren. Miljoenen mensen staan voor een onmogelijke keuze en moeten vrezen voor hun leven als de dijken breken. De Belgische premier beslist om preventief te evacueren, de Nederlandse premier beslist om dat niet te doen. Het noodlot slaat niet veel later toe. Grote delen van West-Vlaanderen en Nederland komen onder water te staan. De ramp brengt zowel het slechtste als het beste in mensen naar voren.

Van regisseur Hans Herbots met: Gijs Scholten van Aschat, Tom Audenaert, Susan Visser, Tom Audenaert, Loek Peters, Daisy Van Praet, Bianca Krijgsman, Tom Van Dyck, Janni Goslinga, Thomas Ryckewaert, Frank Lammers en Ingrid De Vos.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.