Nieuwe Release: ADYA & FADIM – De Laatste Roos

©Cnr Records

Limburger FADIM is nog maar 20 jaar oud en scoorde reeds 2 TOP-10-albums in de Belgische Internationale albumcharts! Met een album dat op het moment van afsluit nog maar een half jaar in de charts stond werd hij bij het Ultratop jaaroverzicht toch maar de 4e best verkochte Nederlandstalige artiest in 2014. FADIM ontving ervoor tevens dedoorbraak en beste nieuwkomer loftrompetprijs op het Gala van het Vlaamse lied van de Vlaamse muziekzender MENT TV.

Ook het tweede album ‘ADYA & FADIM‘ dat eind 2015 werd gereleased gaat dezelfde weg op. Rode draad doorheen z’n nieuwe album… een variatie aan muziekstijlen, tot in de puntjes uitgewerkt en geproduced door ADYA en muzikaal akoestisch ingespeeld door het ADYA Classic Orchestra dat garant staat voor de beste muzikanten geselecteerd uit een 15-tal verscheidene landen! Dat Fadim staat voor het perfect vertolken van een variëteit aan Nederlandstalige songs is ondertussen algemeen bekend, ook met deze single heeft hij weer gestreefd naar een vlot mee te zingen en pretentieloze Vlaamse productie.

Uit FADIM’s recentste album verschijnt vandaag de nieuwe single “DE LAATSTE ROOS”, een liedje dat de melancholie en de weemoed naar de voorbije zomer uitstraalt maar ook een poëtische beschrijving van het leven vertolkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.