Nieuwe politieserie DNA vanaf 29 augustus te zien bij SBS6

DNA
©SBS 6
Vanaf donderdag 29 augustus is de nieuwe, sexy en spannende politieserie DNA te zien bij SBS6 met vier sterke vrouwen in de hoofdrol: Loes Haverkort, Yolanthe Cabau, Belinda van der Stoep en Maaike Martens.
 
Moord, doodslag, spanning, emotie en humor… DNA is een serie waarin vrouwelijke recher­cheurs samen met een vrouwelijke Officier van Justitie moordzaken oplossen en ondertussen balans proberen te vinden in hun ver van perfecte privélevens. De moorden die ze onderzoe­ken zijn aangrijpend en altijd persoonlijk. Je voelt voor het slachtoffer en ergens leef je ook mee met de dader. Het zijn zaken die dichtbij komen, die heel misschien ook jou hadden kunnen overkomen. Want zijn liefde, haat, jaloezie, wraak, woede en hebzucht per slot van rekening niet voor iedereen herkenbare emoties?
In het altijd bruisende Amsterdam werken, onder leiding van politiechef Maureen Grootfaam (Manoushka Zeegelaar-Breeveld), rechercheurs Lara Noort (Yolanthe Cabau), Eliz Alvaro (Belinda van der Stoep) en Isabel Arends (Maaike Martens) samen met Kate Daans (Loes Haverkort), Officier van Justitie, aan het oplossen van moordzaken. Daarin worden ze bijge­staan door twee mannelijke collega-rechercheurs Jos van Dongen (Matteo van der Grijn), Rodan Çelik (Sinan Eroglu) en schouwarts Maurice Jonker (Hans Kesting). Maar met alle res­pect voor die drie mannelijke collega’s, DNA draait om de vrouwen en hun relaties. Vrouwen die midden in het leven staan en met herkenbare dilemma’s worstelen. De balans tussen werk en privé, exen die je niet kunt loslaten, werk dat je niet kunt loslaten, seks met foute mannen, seks met foute vrouwen, de zoektocht naar Mr. (of Mrs.) Right en als je die eenmaal hebt, het vasthouden daarvan. Allemaal staan ze voor hun eigen relationele uitdagingen.
 
DNA is geproduceerd door Talpa Fictie, de makers van onder meer Gooische Vrouwen en Divorce.
Uitzending: 29 augustus om 20.30 uur bij SBS6.
DNA
©SBS 6 / Sander Stoepker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.